Genel

genel

Genel Haberleri

Avşar, Malazgirt Zaferinin yıl dönümünü kutladı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

25 yıldır eliyle balık ağı örüyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde atölyeye çevirdiği evinin bir odasında Fırat Nehri'nin kenarındaki atıl ağları onararak ve yenilerini yaparak ek gelir elde eden Zekeriya Çelik, aynı zamanda doğanın korunmasına aracılık ediyor.

Aydın Büyükşehir bilboardları ve durakları Emine Bulut ile donattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için bilboardlara ve duraklara afiş astı.

Hekimhan Yükseköğretim Yurdu yeniden açıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesine bağlı Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu bünyesinde ve okulun içinde yer alan yükseköğretim yurdu yeni kayıt dönemi ile birlikte öğrenci almaya başladı.

Güder'den 'geçmişe sahiplik' vurgusu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ile bir araya geldi. Malatya ile ilgili çeşitli konuların istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Güder, 'Biz, bir topluluk ne kadar tarihine, kültürüne, geçmişine sahip çıkar ise, o toplumun ve toplulukların geleceklerinin daha sağlıklı şekilleneceği inancındayız' dedi.

Doğanşehir'in 'Çatı Aslanı' azmiyle gençlere örnek oluyor

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde spor salonu olmadığı için evinin çatısına yerleştirdiği ilkel spor malzemeleri ile spor yapan ve ilçede 'Çatı Aslanı' olarak bilinen Sabri İliş azmiyle gençlere örnek oluyor.

Arguvanlı muhtarlara yeni kimlik kartları dağıtıldı

İç İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan tek tip yeni kimlik kartları Arguvanlı muhtarlara dağıtıldı.

MHP'li Fendoğlu gençlerle sohbet etti

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin geleneksel 'Minder Sohbetleri' programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu gençlerle sohbet etti.

CHP'den Emine Bulut cinayetine tepki

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'nin de katıldığı eylemde eski kocası tarafından çocuğu önünde öldürülen Emine Bulut cinayetine tepki gösterildi.

Bakan Aydın Maruf, Elazığ TSO Başkanı Arslan'la bir araya geldi

İlerleyen süreçte daha faydalı ve olumlu çalışmalar yapacaklarını belirten Irak Türkmen Cephesi Devlet Bakanı Aydın Maruf,Hem Erbil-Ankara arasındaki ilişkiler hem de Bağdat-Ankara arasındaki idari , siyasi, diplomatik ilişkilerimiz son derece güzel. Ekonomik kalkınma için bu ilişkiler büyük bir katkı sağlamaktadırdedi.

Elazığ'da sigorta acenteleri ile istişare toplantısı

Elazığ'da sigorta acenteleri temsilcileriyle bir araya gelen Medical Park Elazığ Hastanesi yöneticileri, özel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortası konularında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Çınar, Dilek Mahallesindeki çalışmaları inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Dilek Mahallesini ziyaret ederek burada devam eden yatırımları yerinde inceleyip, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çınar, 'Hemşehrilerimizle günün her saatinde bir araya gelmek, hemhal olmak, dertleşmek hizmet aşkımızı artırmaktadır' dedi.

Güder'den Sadıkoğlu'na ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sivil toplum kuruluşlarına yönelik istişare ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek devam etti. TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu ziyaret eden Başkan Güder, 'Hepimizin ortak bir gayesi var. O da halka hizmet, Hak'ka hizmet, Malatyalıya hizmet, Malatya'da ticareti daha çok canlandırmak, Malatya'daki insanların yaşam kalitesini biraz daha yukarıya çıkarmak' dedi.

Kuru kayısı lisanslı depo projesi hayata geçiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kayısı üreticileri ve şehre dev bir tesis kazandırılıyor. 'Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi' temel atma aşamasına getirildi.

Elazığ'da eşyasız evde yaşayan aileye yardım eli

Elazığ Belediyesi 3 çocuğuyla eşyasız evde yaşam mücadelesi veren anneye yardım eli uzatıp, ihtiyaçları olan tüm eşyayı ulaştırdı.

Malatya Barosundan kadın cinayetlerine tepki

Malatya Barosu Kadın ve İnsan Hakları Komisyon Başkanı Av. Memba Kuşcu Oto yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine tepki gösterdi.

Malatyalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

5 aylık hamile eşini görmek için Malatya'ya gelmek üzereyken Mardin'in Midyat ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu 25 yaşında şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Yunus Emre Taşpınar memleketinde toprağa verildi.

7. Ana Jet Üstü Komutanından veda ziyareti

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle ataması yapılan 7'inci Ana Jet üs Komutanı Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu, Vali Aydın Baruş'a veda ziyaretinde bulundu.

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi kapsamında dezavantajlı çocuklar için sünnet şöleni düzenleneceği belirtildi.

Toplam 3724 haber.