Arguvan'da Anneler Günü Coşkusu

12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Arguvan Belediyesi tarafından Turnam İlgezdi Kültür Kompleksi'nde konser düzenlendi. Sanatçı Mahir Yiğitler'in sahne aldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren Arguvanlı anneleri unutmadı. Düzenlenen ‘Anneler Günü Konseri’ne Belediye Başkanı Ersoy Eren ve eşi, belediye meclis üyeleri, CHP Arguvan İlçe Örgütü Başkanı Ekber Aslantürk, Kadın Kolları Başkanı Songül Yıldırım, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konser programı öncesinde yaptığı konuşmada davetlilerin Anneler Günü’nü kutlayan Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, “Siz değerli kadınlarımızı bir gün değil her gün hatırlamak, mutlu etmek, saygı duymak ve yüzünü güldürmek bizlerin en büyük görevi.
Kadının, annenin değer gördüğü bir toplum asla cahil kalmaz, geri kalmaz. Annelik sadece doğurup büyütmek değil; annelik emek, annelik fedakarlık, annelik sorumluluk, annelik yorgunluk, annelik güç demek. O kadar güçlüsünüz ki Allah annelik gibi yüce değeri sizlere nasip etmiş. O kadar güçlüsünüz ki biz sizin sayenizde, sizin desteğinizle, sizin sevginizle, sizin güler yüzünüzle seçimi kazandık, sizler adaletsizliğe, haksızlığa ‘dur’ dediniz. 
Hepinize söz veriyorum benim önceliğim hep kadınlar olacak. ‘Bir kadın değişir dünya değişir’ bir kadın ne kadar mutluysa o evdeki herkes mutlu olur. Sizlerin mutlu olması, değer görmesi için elimizden ne gelirse yapacağım. Hep yanınızda olacağım. Yakın zamanda hazırlıklarını bitirdiğimiz Kadın Dinlenme Evimizi hep beraber açacağız. Sizlerin nefes alacağı, kendinize ait hissedeceğiniz bir alanınız olacak. Arguvan’da yapılacak her hizmetin önceliği sizler olacaksınız.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere kaybettiğimiz analarımıza Allahtan rahmet diliyorum, şehit annelerimizin, evladını kaybetmiş annelerimizin, annelik duygusunu yüreğinde taşıyan, nice zorluklara göğüs geren, evladını büyüten analarımızın anneler gününü kutluyorum” dedi.
Konser, sanatçı Mahir Yiğitler’in şarkıları eşliğinde büyük coşkuyla devam etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN