Spor

Spor Haberleri

Arguvansporlu Futbolcu Ferhat Canlı’dan Deprem Protestosu Sahipsiz Malatya

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Malatya Arguvanspor- Elazığspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Arguvanspor beraberliği sağlayan golü atınca "Sahipsiz Malatya" yazılı tshirt ekranlara yansıdı.

Boluspor, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor, deplasmanda Erzurumspor FK ile 1 Ekim Pazar günü yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Türkiye-Litvanya maçının ardından

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında konuk ettiği Litvanya'yı 2-0 yenen A Milli Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, lider olarak devam etmek istediklerini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: "Bizim için lig yeni başlıyor"

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bizim için lig yeni başlıyor." dedi.

Sivasspor'da Atakaş Hatayspor maçının hazırlıkları başladı

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü sahasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Malatya’nın Sultanları Sağlık Kontrolünden Geçti

Malatya’nın tek profesyonel kadın voleybol takımı olan ve bu sezon TVF Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Nicer Hotel Voleybol Takımında sporcular ve teknik heyet detaylı sağlık testinden geçti.

Malatya Arguvanspor Kendi Sahasında Hopaspor'a 1-0 Mağlup Oldu

TFF 3. Lig'de 3. hafta, 1. Grupta oynanan maçlarla tamamlandı. Malatya Arguvanspor Artvin Hopaspor'a Kendi Sahasında 1-0 Mağlup Oldu

Fenerbahçe, Alanya'ya geldi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yarın Corendon Alanyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe, Alanya'ya geldi.

Çaykur Rizespor-Sivasspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı EMS Yapı Sivasspor'la 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, beraberliğin adil bir sonuç olduğunu söyledi.

Samsunspor'un Belçikalı forveti Dimata, Süper Lig'i değerlendirdi

Yılport Samsunspor'un Belçikalı forvet oyuncusu Landry Dimata, Trendyol Süper Lig'de yıldız isimlerle mücadele etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Trabzonspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 25 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

MKE Ankaragücü, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, TÜMOSAN Konyaspor maçı için takımının iyi durumda olduğunu, taraftarları önünde coşkulu bir oyunla kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da Macar futbolcu Attila Mocsi, evlerindeki her maçta galibiyete talip olduklarını belirterek, "Bu maç da o zorlu mücadeleyi vereceğimiz karşılaşmalardan biri olacak." dedi.

Adana Demirspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, çok önemli 3 maçlarının olduğunu belirterek, en iyi performansı göstermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Kayserispor, Beşiktaş maçına odaklandı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar, ligin 6. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. eleme turu kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. eleme turu kura çekimi yapıldı.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından - Nenad Bjelica

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 3-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica, rakipleri karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını, 90 dakika boyunca maçı domine ettiklerini söyledi.

Malatya Arguvanspor deplasmandan puansız döndü

Malatya Arguvanspur deplasmandan puansız döndü

Başkan Çınar, Sağlıklı Bir Hayat İçin Mutlaka Spor Yapalım

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yıl ki teması ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında; bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla yeni haftanın ilk günkü mesaisine bisikletle geldi.

Toplam 11129 haber.