Spor

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi İstanbul'da yapıldı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Palut: Kayserispor Deplasmanı Zor Bir Deplasman

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, Kayseri deplasmanın zor olduğunu, iyi mücadele etmeleri gerektiğini belirterek, "Dönem dönem iç sahada kazanmak isteyeceklerdir, buna karşı koymamız gerekecek." dedi.

Malatya İmparatorun Büyük Başarısı

2023 yılında Uluslararasında derece yapan Malatya adına yarışan sporculara yılın sporcuları kapsamında ASKF tarafından plaket taktim edildi.

Malatya Arguvanspor Kendi Sahasında İlk Galibiyetini Aldı

TFF 3. Lig'de 6. hafta, oynanan karşılaşmada Malatya Temsilcisi Malatya Arguvanspor kendi sahasında Mardin 1969 2-1 mağlup etti.

Konya'da zafer gecesi! EURO 2024 biletini aldık

A Milli Futbol Takımı, Konya'da Letonya'yı 4-0 mağlup ederek Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeyi garantiledi.

Sivasspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sakaryaspor, Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme imzalandığını duyurdu

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladı.

Malatya'da çocuklar bisiklet ve motosiklette kask takmanın önemini kliple anlattı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet ve bisiklet sürücülerini kask takmaya teşvik etmek amacıyla çocukların rol aldığı klip çekildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas Malatya'da

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas, Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Amatör Spor Haftası Başladı 

Her yıl Ekim ayının ikinci haftasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Amatör Spor Haftası’’ Malatya Kanalboyundan Millet Bahçesine doğru yapılan yürüyüşle başladı.

Malatya U 18 Gençler Ligi 3  Hafta Karşılaşmalarına Devam Edildi

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Malatya amatör futbolunun emektarı kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan Adil Türk'ın adının verildiği U-18 ligi oynanan 3 Hafta karşılaşmaları ile devam edildi..

Beşiktaş-İstanbulspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta antrenör Burak Yılmaz, oyuncuların yüreğiyle oynadığını söyledi.

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ı puansız gönderme peşinde

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında yarın konuk edecekleri Galatasaray'ı yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Samsunspor Kaptanı Osman Çelik'ten öz güven vurgusu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un takım kaptanı Osman Çelik, oyuncuların öz güveninin geri gelmesi için ihtiyaçları olan tek şeyin bir galibiyet olduğunu söyledi.

Başkan Gürkan, Çocuklarımız Enerjilerini Bu Salonlarda Atacaklar

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet ile birlikte yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına getirilen Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksindeki çalışmaları yerinde incelediler.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Malatya'da ziyaret ve incelemelerde bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, spora yapılan yatırımların hepsinin meyvesini verdiğini belirtti.

Sivasspor, Pendikspor maçının hazırlıklarına devam etti

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Adana Demirspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor'un teknik direktörü Patrick Kluivert, 6 Ekim Cuma günü Trabzonspor'u ağırlayacakları maçta takımına güvendiğini söyledi.

Toplam 11119 haber.