Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Sarıgül İlk turda bir ittifak fikrini asla doğru bulmayız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partisinin Manisa İktidara Hazırlık Merkezinde yaptığı basın toplantısında 2023 yılı seçimleri için tüm hazırlıklarını hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirtti. İlk turda bir ittifak fikrini asla doğru bulmadıklarını kaydeden Sarıgül, 'Birinci turda ittifak isteyen muhalefet partileri, genel başkanları kendi koltuklarını koruyorlar. Onun için gerçek oylarının ortaya çıkmasını asla istemiyorlar' dedi.

Saadet Partisi Turiste Açık Büfe Millete Kaynamayan Tencere!

Saadet Partisi Turiste Açık Büfe Millete Kaynamayan Tencere!

Bakan Soylu Teröristlerin inlerine girdik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'inlerine girin' talimatının ardından 15 Temmuz'dan bu yana teröristlere ait 8 bin mağara ve sığınağa girildiğini belirterek, 127 mayın/EYP, yaklaşık 412 kilogram patlayıcı, 138 silah, 45 bin 392 mühimmat ve 439 kilogram esrar ele geçirildiğini açıkladı.

Meral Akşener, Canlı Yayında Soruları Cevapladı

Meral Akşener, Canlı Yayında Soruları Cevapladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil’i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak, onlar için karanlık olacak. dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Bekin İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısı hesaplı planlı bir saldırıdır

Yeniden Refah Partisi dış ilişkilerden sorumlusu ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, 'İşgalci İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısı hesaplı, planlı bir saldırıdır' dedi.

Başkent’te sendikalardan ve STK’lardan İsrail’e tepki

İsrail polisinin Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'daki camaate saldırısı sebebiyle bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve sendikalar İsral'in Müslümanlara uyguladığı zulmü kınadı.

TBMM Başkanı Şentop:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sivas Valiliğinde yaptığı açıklamada, İsrail güvenlik güçlerinin Mescit-i Aksa'da yaptığı eylemi vahşet olarak değerlendirerek, 'Zulüm eken, şiddet eken karşılığını barış olarak göremez' dedi.

MHP lideri Bahçeli’den İsrail’e sert tepki Kudüs bizim ilk kıblemizdir ve teslim edilmeyecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan ayı boyunca Filistinli kardeşlerimizin inanç ve ibadet özgürlüğüne musallat olan, Harem-i Şerif'in statüsünü hedef alan İsrail hükümetini lanetliyorum. Saldırılarda yaralanan Filistinlilere geçmiş olsun diyorum. Kudüs bizim ilk kıblemizdir ve teslim edilmeyecektir dedi.

Skandala adı karışan CHP'li ilçe başkanını partiyle ilişiği kesildi

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, partisinin Kale ilçe başkanıyla ilgili ortaya atılan tecavüz iddiaları üzerine ilçe başkanının üyelik dahil olmak üzere patiyle bütün ilişkilerinin geçici süreyle askıya alındığını söyledi.

Ağbaba Vatandaş tam kapanmada borç kapanı içinde

Ağbaba Vatandaş tam kapanmada borç kapanı içinde

Karamollaoğlu İktidar kafayı betona takmış

Karamollaoğlu İktidar kafayı betona takmış

Meral Akşener’den Önemli Açıklamalar

Meral Akşener’den Önemli Açıklamalar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya’da eski Şansölye Schröder ve eski Dışişleri Bakanı Gabriel ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında geldiği Almanya'da eski Şansölye Gerhard Schröder ve eski Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile bir araya geldi.

BBP Genel Başkanı Destici: “Terör örgütlerine ve siyasi partisine suç örgütü diyemeyenler seçilmiş cumhurbaşkanına bunu deme hadsizliğini yapıyorlar”

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözlerine tepki gösteren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Terör örgütlerine ve siyasi partisine suç örgütü diyemeyenler seçilmiş cumhurbaşkanına ve hükümetine bunu deme hadsizliğini ve yanlışlığını yapıyorlar' dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, AB Yüksek Temsilcisi Borell ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı için geldiği İngiltere'nin başkenti Londra'da Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell ile bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu, Slovenya Başbakanı Jansa ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Slovenya'nın başkenti Lübliyana'da Slovenya Başbakanı Janez Jansa ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arjantin Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin Büyükelçisi Patricia Beatriz Salas'ı kabul etti.

Ağbaba Şeker Fabrikası Sizlerin Sayesinde Tarihi Rekorlara İmza Atıyor. İyi Ki Varsınız

Ağbaba Şeker Fabrikası Sizlerin Sayesinde Tarihi Rekorlara İmza Atıyor. İyi Ki Varsınız