Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan normalleşme takvimine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletimize söz verdiğimiz şekilde pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimini uygulamaya başlayacağız. Bu konudaki detayları kabine toplantımızın ardından milletimizle paylaşacağız. Niyetimiz mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir. Haziran ayıyla birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Bakan Elvan vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, İslam alemine yönelik zulümlerin son bulduğu bayramlara kavuşmayı dileyerek, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramını kutlayarak, Müslüman Türk milleti Kudüs'ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım:“Dünya’nın bu barbarlığa, kalleşliğe ve katliama en sert şekilde karşılık vermesi gerekir”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi.

Başkan Kiraz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Kiraz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sofuoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sofuoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'den İsrail tepkisi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, işgalci İsrail'in Filistinli Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılara tepki gösterdi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Demirci, İsrail protestosunu eleştirdi

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydın'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği insanlık dışı saldırıları kınayan STK üyelerini eleştirdi. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşarak 'Millet açlıktan ölsün, siz Filistin'i kurtarın' diyen Demirci'ye tepkiler çığ gibi büyüyünce paylaşımını kaldırdı.

BBP Genel Başkanı Destici, Filistin Büyükelçiliğini ziyaret etti

ANKARA (İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Onlarca yıldır bir taraftan Filistinlileri evlerinden, yurtlarından edip oraya yeni yerleşimciler getirerek aslında ileri karakollar oluşturuyor. Oraya yerleştirdikleri insanlar normal insanlar değil' dedi.

Çınar'dan Ramazan Bayramı mesajında Kudüs vurgusu

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Ramazan Bayramını, terör devleti İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain, gaddar ve çirkin saldırıların gölgesinde hüzünlü ve buruk bir şekilde karşılayacağız. Kudüs ve Filistin asla yalnız değildir' dedi.

Erbakan'dan hayati 'Filistin' çağrısı: Acilen TSK öncülüğünde Barış Gücü kurulmalı

Erbakan'dan hayati 'Filistin' çağrısı: Acilen TSK öncülüğünde Barış Gücü kurulmalı

Kiraz' Çiftçinin Derdi Bitmiyor. Akçadağ'da Fırtına Kayısılara Zarar Verdi'

Kiraz' Çiftçinin Derdi Bitmiyor. Akçadağ'da Fırtına Kayısılara Zarar Verdi'

Türkiye Milletvekilleri Birliği’nden İsrail’e tepki

Kadir Gecesi Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinli Müslümanlara saldıran İsrail'e tepkiler çığ gibi büyüyor. TBMM ve RTÜK gibi çeşitli kamu kurumlarının ardından STK'lar da birbiri ardına yaptıkları açıklamalarla İsrail askerlerinin tavrını protesto ediyor.

Tüfenkci ve Çınar'dan Jandarma ziyareti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetimlerine ara vermeden devam eden Sütlüce Jandarma Kontrol Noktasında görevli jandarma personelini ziyaret etti.

Battalgazi'den Filistin'e selamlı destek

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından, işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail polisinin çirkin saldırılarına maruz kalan Filistinlilere, reklam panolarına yansıtılan Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa yazılı görsellerle destek mesajı gönderildi.

Sivas halkı Filistin için sokaklarda

Sivas'ta tarihi kent meydanında toplanan vatandaşlar İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıya ve Filistin halkına yaptığı zulme karşı tepki gösterdi.

Ağbaba'dan Engelliler İçin Çağrı: Engelliler Aşıda Öncelikli Olsun!

Ağbaba'dan Engelliler İçin Çağrı: Engelliler Aşıda Öncelikli Olsun!

Kahtalı'dan Kudüs zulmüne tepki

İsrail'in Mescid-i Aksa ve çevresinde Filistinlilere yönelik haksız müdahalesine tepki gösteren AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 'İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını şiddetle telin ediyorum. Filistin halkı yalnız değildir. Zalimler için yaşasın cehennem' dedi.