Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bilal Yıldırım’dan Rezerv Alanları Açıklayın Çağrısı

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Sami Er, ‘35 yeni Rezerv Yapı Alanı açacağız’ diyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Doğanyol İlçesindeydi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında 4 yıl önce yaşanan Sivrice depreminde büyük hasar alan şimdiler de ise adeta küllerinden yeniden doğan Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

Tabaroğulları, Birliğin Gücüyle Yeni Ve Modern Bir Hekimhanı Kuracağız

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, “ Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız” dedi.

Malatya’yı Bırakın Tekrar Ayağa Kaldırmayı Komaya Sokarlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar.

Başkan Sülük Pütürge Elazığ Depremini Fırsata Çevirdi

2020 yılında meydana gelen Elazığ Sivrice depreminde ağır hasar alan Pütürge ilçesi Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün hazırladığı konut projeleriyle depremi fırsata çeviren ilçe oldu.

İl Başkanı Gören, Malatyalıları Büyük Buluşmaya Davet Etti 

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart’ta Malatya’ya yapacağı ziyaret için vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.

Fendoğlu,Malatya’da en büyük sıkıntı depremle ilgili bilgi kirliliği

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Malatya’daki deprem sürecine ve siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

AFAD Görevini Çok İyi Yapıyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Manas Konteyner kenti ziyaret etti

Yıldırım, Deprem sürecinde özel çocuklara özel destek verilmeli

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Rönesans Konteyner Kenti’nde özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Taşkın: Hizmetkar Olmaya Geliyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Ağa, paşa olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz.

Keskin, Herkes Çıkın’ın da ne varsa masanın üzerine koysun

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehmuz Göçmez, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren, İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ve partililer Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Byükşehir Belediye Başkan Adayı Ağbaba Projelerini Anlattı

31 Mart Yerel Secimler'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)' den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olan Veli Ağbaba Proje Tanıtımını Yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Er, Malatya’yı Belirtilen Süreninde Öncesinde Ayağa Kaldıracağız

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Hekimhan ilçesinde mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluştu. AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğlu ile Hekimhan ilçe merkezi, Sarıkız, Kocaözü, Yukarıselimli ve Güzelyurt Mahallerinde yöre halkıyla bir araya geldi

Yıldırım, Mevcut Şire Pazarı Yıkılmasın

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, çevre yolundaki mevcut Şire Pazarını ziyaret ederek, buradaki esnaflarla bir araya geldi.

YRP’li Geçen: Yılmayacağız Yıkılmayacağı Kazanacağız

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, "Battalgazi de gençler kararlı. Biz bunların karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, kazanacağız” dedi.

Özcan’a İl Seçim Kurulu herhangi bir engelin olmadığına hükmetti’

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Hep birlikte bu kirli zihniyete en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Benim tek derdim Akçadağ ve kardeşlerimin mutluluğu. Son ana kadar seçim çalışmalarıma devam edeceğim”

Ağbaba Projelerini Tanıtacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ayağa kaldıracak projelerinin tanıtım toplantısını gerçekleştirecek.

Toplam 8537 haber.