Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İyi Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya il Başkanlığı bugün Mövenpick Otel’de düzenlenen törende Malatya Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak ve Seçim Beyannamesini açıkladı.

Pütürge Merkezi'in Sınırları Büyüyor

31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimlerinde, Ak Parti'nin Pütürge Belediye Başkanı Adayı olan ve mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün döneminden beri hızla gelişen Pütürge'nin merkez sınırları, Taşbaşı bölgesinin üst taraflarında yapılan 208 Konut, 105 Ahırlı Köy Evi, Hatip, Ağalar Köylü Mahallelerinde ki Kentsel Dönüşüm ile genişlerken, şimdide Yazıbağ mevkiinde, 514 konut, 4 ticarethane, 1 cami'nin yapımı ile İlçe Merkezi'nin sınırları dahada genişliyor.

Prof. Dr: Gezer: Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsıza Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Teknokent Konteyner Kenti ziyaret ederek burada barınan depremzede ailelerle görüştü. Konteynerde yaşam zorluklarına değinen Gezer, göreve geldiklerinde biran önce konut seferberliği başlatarak herkesin kalıcı konutlarına erişmesi adına çalışacaklarını söyledi.

Taşkın:Önceliğimiz Depremin Yaralarını Sarmak Olacak

Battalgazi’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, önceliklerinin depremin izlerini silmek olduğunu belirterek 20 bin kalıcı konut için çalışmaların hızla sürdüğünü, bir yıl içerisinde konteynerlerde hiçbir vatandaşın kalmayacağını söyledi.

Yüzbinlerce Malatyalı Şehirdeki Bir Avuç Grubun Mutluluğu İçin Perişan Edildi

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Ahlak yoksa yerle bir olan şehirler vardır. Malatya’da son 20 yılda binaların denetimi ve imar planları rant odaklı yapılmıştır.

Başkan Gök Bağımlılıklara Karşı Bilinçli Ve Tedbirli Olunmalıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MHP’li Tabaroğulları, 31 Mart Hekimhan İçin Yeni Bir Başlangıç Olacak

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 31 mart günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Hekimhan açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak,” 31 Mart Hekimhan için yeni bir başlangıç olacak. Hekimhan büyümek ve gelişmek için tercihini yapacak” dedi.

Malatya Bizim Dönemimizde En Fazla Kentsel Dönüşüm Projesi Ve Konut Üreten Belediye Olacak

Malatya büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde belediye ve özel sektör eliyle toplamda 50 bin depreme dayanıklı konut ve işyeri inşa edeceklerini söyledi.

Yıldırım, O il başkanı haddini bilsin, işine baksın

Akçadağ ilçesinde son dönemin ilçedeki en kalabalık topluluğu ile buluşan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şikayetlerimizi Cumhurbaşkanı duysun diye CİMER’e yazıyoruz. Ama onlar Malatyalıların şikayetlerini Sayın Cumhurbaşkanımıza göstermiyorlar.

Başkan Adayı Taşkın: Malatya’da Ekonomik Çark Dönüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilin başında gelen Malatya’da ekonomik çarkın döndüğünü belirterek, “Organize Sanayi Bölgemiz (OSB) ve işletmelerimiz ayakta; inşallah hep birlikte Malatya’mızı ayağa kaldıracağız” dedi.

Zincirleme Trafik Kazasında 2 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı

Avcılar'da, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Akşener Seçim; Seçmenin Düğünüdür, Bayramıdır. Düşman Olacak Ne Var?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Ağbaba: Yaşanabilir Malatya’yı Malatyalılarla İnşa Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için bütün gücünü kullanacağını, sorunları çözerek yaşanabilir bir Malatya’yı Malatyalılarla birlikte kuracağını söyledi.

Kızıldaş, Türkiye'de Örnek Gösterilen Projelere İmza Attık

Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, seçim çalışmalarını köy ziyaretleriyle sürdürdü:

Gezer: “Gelsinler televizyona çıkıp tartışalım”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Bilal Yıldırım’dan Rezerv Alanları Açıklayın Çağrısı

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Sami Er, ‘35 yeni Rezerv Yapı Alanı açacağız’ diyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Doğanyol İlçesindeydi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında 4 yıl önce yaşanan Sivrice depreminde büyük hasar alan şimdiler de ise adeta küllerinden yeniden doğan Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

Tabaroğulları, Birliğin Gücüyle Yeni Ve Modern Bir Hekimhanı Kuracağız

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, “ Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız” dedi.

Malatya’yı Bırakın Tekrar Ayağa Kaldırmayı Komaya Sokarlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar.

Toplam 8533 haber.