Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Çocuklarına devletin hibeleriyle fabrika kuranlara Malatyalılar ders verecek

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve beraberindeki partililer Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, hem sohbet ettiler, hem de yerel seçim için destek talep ettiler.

Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Buluşturacağız

2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşilyurt ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Belediyecilik politikalarını ve yeniden dönüşüm projelerini değerlendirdiler

Yürekleri Varsa Rezerv Alan Haritalarını Açıklasınlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı en sıkıntılı döneminde yalnız bırakanların, tek başına yarı yolda koyanların, Milli Görüş gömleğini çıkardığını ilan edenlerin bugün bir, başkasına söz söyleme hakkı yoktur. O kadar.”

Ağbaba: “Ben, Malatya’yı ayağa kaldırırım”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın bir değişime ihtiyacının olduğunu ifade ederek, “Ben, Malatya’yı ayağa kaldırırım. Kimseyi ayrıştırmam, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım. Malatya’nın sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

Sami Er, Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, mimar ve mühendisler ile bir araya geldi.

Malatya'nın Yeni Bir Kurucu İradeye, Yeni Bir Programa Ve Kadroya İhtiyacı Var

Seçim gezileri kapsamında Malatya'nın Arapgir ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya'nın yeni bir kurucu iradeye, yeni bir programa ve yeni bir kadroya ihtiyacı var” dedi.

Taşkın Esnaf Kardeşlerimizden Biraz Daha Sabır İstiyoruz

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın net konuştu' Yeni Çarşı Kısa Sürede Tamamlanacak'

Belediye Başkanı Kızıldaş: Kadın Eli Değen Yerde Güzellik Olur

Arguvan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir konser düzenledi. Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın da katıldığı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksindeki konsere, Arguvanlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Memleket Partisi Adayları BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Memleket Partisi Malatya İl Başkan Burcu Benay Turfanda Çinkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı ile BİMYAD Genel Merkezini Ziyaret Ettiler.

Battalgazi ilçemiz hizmet etmek için yola çıktık 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 6 Şubat depremlerin üzerinden 13 ay geçti hizmet yok diyerek eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bize Kaybettirmek İçin Çalışan Partiler Ortaya Çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine ilişkin "Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum." dedi.

CHP'li Yavuzyılmaz İliç Raporu"Nun Sonuçlarını Paylaştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, "Erzincan İliç'te Anagold'un işlettiği altın madeninde yaşanan felaket sonrası, işletmenin çevre izninin ve lisansının iptal edilmesine rağmen, Enerji Bakanlığının Anagold'a verdiği 6 işletme ruhsatının iptal edilmediğini tespit ettik." dedi.

İyi Parti Adayları Akçadağlılar Derneğini Ziyaret Etti

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Masklar ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Ağbaba: Malatya’yı Bir Türkiye Markası Yapacağım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, ciddi projelerle göreve talip olduklarını ifade ederek, kenti bütün dinamikleriyle yönetip, ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da parti olarak destekleyecekleri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in seçim ofisini ziyaret etti.

Bilal Yıldırım, şehir merkezinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Akçadağ ilçesinin Ilıcak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Adaylarından STK Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatya’daki Bingöllüler ve Parçikanlılar Derneklerini ziyaret etti.

Kızıldaş, Seçim Çalışmalarını Kırsal Mahallelerde Sürdürdü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kala, çalışmalarını, Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Tabaroğulları, Yaşanabilir Hekimhan’ı Herkes Arzuluyor

İstanbul’da yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, “Yaşanabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor” dedi.

Toplam 8483 haber.