Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP’li Tabaroğulları, Hekimhan’ı Projelerimizle İhya Edeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan İlçesi’ndeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Mehmet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, ” Hekimhan’ı projelerimizle ihya edeceğiz” dedi.

Göçmez İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Gürkan: 5 Yıldızlı Bir Polis Evi’ni Malatya’ya Kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Orduzu Pınarbaşı bölgesinde yapımı devam eden Polis Evi inşat alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Murat Aslan Kadınlar Bir Gün Değil, Her gün Baş Tacı Yapılmalı

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinliklere katıldı.

Dönmezer Kale'de esnaf ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dönmezer, Kale'de esnaf ziyaretinde bulundu

Geçit İnşaat Yapmak İsteyenlerden Sertifika İsteyeceğiz

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya’da depremin izlerini ortadan kaldırmak ve güvenli yapılaşmayı sağlamak amacıyla, merkez ilçeler ile Büyükşehir Belediyesi olarak kuracakları ‘Yapı Okulu’ ile inşaat sektörünün paydaşlarına eğitim vereceklerini söyleyerek, “Kamudaki yapı denetim firmaları ve belediyedeki mühendislere paydaşlarımızla eğitim vereceğiz. Belki iki yıl sonra Malatya’da inşaat yapmak isteyenlerden sertifika isteyeceğiz” dedi.

Özelliklede Malatya’da Endişelensinler

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Türkiye’de 3-4 gündür gündem Malatya ve Elazığ. Ama biz biliyoruz ki, sadece Malatya ve Elazığ değil, Adıyaman, Şanlıurfa, Yozgat değil, Türkiye’nin bir çok ilinde ve ilçesinde belediye başkanlıklarını alacağız” dedi.

Bakan Ersoy Antalya'da Yaşayan Malatyalılarla Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, depremde zarar gören Malatya Arkeoloji Müzesi, Beşkonaklar Etnografya Müzesi ve Geleneksel Malatya Evi, Atatürk Anı Evi ve Etnografya Müzesi'nin tadilat çalışmalarını yaz aylarında bitirmeyi planladıklarını bildirdi.

İyi Partili Göçmez Esnaf İçin Mücbir Sebep Uzatılmazsa Hayat Daha Da Zorlaşır

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek mühendis Ali Helvacı ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Sami Er: İşimiz Gücümüz Malatya Olacak

Türk Telekom yetkililerini ağırlayan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, geçmişte edindikleri bilgi ve birikim sayesinde iletişim ağlarının her alanda geniş olduğunu belirterek, “İşimiz gücümüz Malatya olacak” dedi.

Ağbaba Şehirde Her Şey İyi Gösteriliyor Bu Şehre İhanettir

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Eğer AK Partililer Korkuyorsa Verin Biz Açıklayalım

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya şu anda enkaz halinde. İnsanlara nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar.

Genel Başkan İnce: Umudum Bu Ülkenin Yoksul İnsanlarındadır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin, "Umudum bu ülkenin yoksul insanlarındadır. Bu ülkenin geleceğini düşünen insanlarındandır." dedi.

Taşkın: Ticaret Bir Şehrin Her Şeyidir

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Ticaret bir şehrin her şeyidir; bu anlamda önceliğimiz yeni çarşının bir an önce faaliyete geçirilmesini sağlamak olacaktır” dedi.

Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

Murat Aslan Tüm Oda Başkanlarımızla Bu Şehri Yönetip Ayağa Kaldıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Malatya'nın ve Yeşilyurt'un Zaman Kaybetmeye Hiç Tahammülü Yok. Bu Şehri Özellikle Tüm Oda Başkanlarımız ve Paydaşları İle Birlikte Gerçekten Ortak Akıl İle Yöneteceğiz. Allah'ın İzni İle 31 Mart Sonrası Bunu Herkes Görecek Dedi.

Murat Aslan, Göreve Gelir Gelmez İmar Sorununa El Atacağım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Çarmuzu Mahalle sakinleri bir araya gelerek vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi.

İyi Parti Adayları Yeşilyurt’un Mahalle Sakinleri İle Bir Ayara Geldi

2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşilyurt ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçen,31 Mart akşamı Fetihimiz yakındır.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen,31 Mart akşamı Fetihimiz yakındır.

Toplam 8483 haber.