Malatya

Malatya Haberleri

Deprem Sonrası Bozulan Yollar Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde çalışmalarını sürdürüyor

Daire Başkanı Katipoğlu Görev Ve Sorumluluğumuzu En İyi Şekilde Yerine Getirmeye Çalışıyoruz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra Malatya’daki hafif hasarlı binaların çatıları ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Malatya’da hangi mahallelerde elektrikler kesilecek?

Fırat Elektrik (FEDAŞ) tarafından Malatya’ya kesinti uyarısı yapıldı. 2 Ekim tarihinde Malatya’nın hangi mahallelerinde elektrikler kesilecek? İşte detaylar..,

Büyükşehir Baş Tacı Yaşlılarını Unutmuyor

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Birimi tarafından alzheimer, sağlıklı beslenme, psikoloji konularında düzenlenen program Vefa Konağı’nda gerçekleştirildi.

Okyay Darende’ye Yaklaşık 100 Kilometre Birinci Ve İkinci Kat Sathi Kaplama Yapıldığını Söyledi.

Malatya genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Darende ilçesinde içme suyu, doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları sırasında deforme olan yollarda üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Hareketlilik Haftası Etkinliği

23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor ve Hareketlilik Haftası kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından sportif faaliyetlerin yer aldığı etkinlik düzenlendi. Gençler ve çocukların spor yapıp keyifli vakit geçirdiği programa Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de katıldı.

Kuşak Yolları Malatya'nın Trafik Sorunun Ortadan Kaldıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir taraftan depremin yaralarını sararken bir taraftan da depremden önceki mevcut çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

MASKİ Yatırımlarına Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Mutlu Şehrin Mutlu Çocukları Peygamberlerinin İzinde

4-6 Yaş Erdem Okulu' Öğrencilerinin 'Mevlid-İ Nebi' Haftası özel Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

Eski vagonlar depremzede akademisyenlere ev oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, depremzede öğretim üyeleri için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) tahsis ettiği eski vagonlar geri dönüşümle ekolojik vagon evlere dönüştürüldü.

Vali Yazıcı'dan Kuluncak'a Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Kuluncak ilçesine ziyarette bulundu. Beraberinde İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın'ında eşlik etitği ziyarette Vali Yazıcı, Kaymakam Vekili Kömürcü’den ilçe ile ilgili brifing aldı.

8 Ayda 411 Bin Adet Yardım Paketinin Depremzedelere Ulaşmasına Öncülük Ettik

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, 6 Şubat 2023 tarihindeki büyük depremlerin ardından Malatya’lı depremzedelere ulaştırılmak amacıyla yurt içi ve yurt dışından gönderilen, içerisinde gıda, temizlik ve kıyafetlerin yer aldığı 411 bin adet yardım paketlerini depremzede ailelere ulaştırarak, sosyal yardımlaşmaya örnek gösterilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

İtfaiye Teşkilatı 309. Yıl Dönümünü Kutluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Tecde'nin Ulaşım Ağına Yeni Yollar Ekliyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Tecde'nin Kayalık Bölgelerindeki İmar Yollarını Açıyor

Battalgazi'de Çocuk Şenliği

Çocukların eğlenceli anlarına AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak da ortak oldu.

Hatunsuyu Mahallesi’ndeki Ulaşım Sorunu Yapılan Çalışmayla Ortadan Kaldırıldı

Battalgazi Belediyesi’nin Hatunsuyu Mahallesi’nde yaptığı asfalt çalışmalarıyla cadde ve sokaklarındaki yol sorunu ortadan kalktı.

Gönüllü Çevre Müfettişlerimiz Göreve Hazır

Başkan Çınar, 'Sıfır Atık' Eğitimi Gören Miniklere Çevre Müfettişi Belgesi Takdim Etti

Malatya’nın 718 Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın 718 mahallesinde yol çalışmaları devam ediyor. Merkezde ve kırsalda sürdürülen yol çalışmaları ile vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım yapmaları sağlanıyor.

Malatya'da orta hasarlı ev sahipleri mağdur

6 Şubat'ta yaşanan depremlerden en çok etkilenen illerden olan Malatya'da birçok yapı yıkıldı ve ağır hasar aldı. Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel, depremlerin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen orta hasarlı yapıların güçlendirme ruhsatı verilmeye başlanmadığını belirterek belediyeleri göreve çağırdı.

Toplam 6551 haber.