Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Sadıkoğlu’ndan Vali Yazıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile Malatya Valiliği'ne atanan Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hekimhan İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Toprak göreve başladı

Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan komiser İbrahim Toprak, görevine başladı.

Vali Ersin Yazıcı Konteyner Ve Rönesans Konteyner Yaşam Kent 1 Yaşam Alanlarını Ziyaret Etti.

Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremler sonrası evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlarımızın yerleştiği Samanköy Konteyner ve Rönesans Konteyner Yaşam Kent 1 yaşam alanlarını ziyaret etti.

Malatya'da yetiştirilen 600 kınalı keklik Siirt'te doğaya salındı

Malatya'da yetiştirilen 600 kınalı keklik, Siirt'te doğaya bırakıldı.

Malatya'da yıkım sahasında hiçbir şekilde enkaz ayrıştırması yapılmayacak

Malatya Valiliği'nin kamuoyuna yaptığı açıklama da yer alan karar şu şekilde; "Yıkımı gerçekleştiren firmalar tarafından yıkım sahasında hiçbir şekilde enkaz ayrıştırması yapılmayıp, geçici depolama sahalarında ayrıştırma yapılacaktır."

Avustralya’dan Malatya’ya Mobil Arıtma Cihazı Hibe Edildi

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Dünya’dan Malatya’ya yardımlar gelmeye devam ediyor.

Büyükşehir'den Doğantepe Mahallesine Asfalt

Büyükşehir Vatandaşların Can Ve Mal Güvenliği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Yılın En Yoğun Katılımlı Aşure Programı AKÇADAĞDER Ailesinden

Malatya'nın önemli aktif sivil toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yine önemli bir organizasyona imza atarak Geleneksel Aşure programıyla 2023 yılının en kalabalık programını gerçekleştirdi.

Doğanyol Belediye Başkanı Bay'dan Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Rahat ve Konforlu Ulaşım İçin Yol Çalışmalarını Aralıksız Sürdürdüklerini belirterek' bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Selahattin Gürkan a teşekkür ediyorum' dedi

Vali Ersin Yazıcı Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

Vali Yazıcı, 6 Şubat depremlerinden sonra İlimizde depremden en çok etkilenen ilçesi olan Doğanşehir ilçesinde, Doğanşehir Devlet Hastanesi Kriz Merkezinde depremlerle ilgili brifing aldı.

MASKİ Depreme Dayanaklı Depolar İnşa Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Su yaşamdır. Bunun korunması gerekir. Malatya deprem bölgesinde yer alan bir ilimiz.

Battalgazi Belediyesi Hastane Kafe Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisleri ilçe halkının yoğun ilgisini görüyor. Battalgazi Devlet Hastanesi yan tarafında bulunan Battalgazi Belediyesi Hastane Kafe, hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına hizmet ederken, kaliteli, ucuz olması ve hijyeniyle taktir görüyor.

Yeşilyurt Belediyesi Kırsal Mahallelerdeki Yol Yatırımlarına Ağırlık Veriyor

Yeşilyurt’un kırsal mahallelerindeki yol yatırımlarına ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, yaşanan deprem felaketi ve hava şartlarından dolayı yol ağında yıpranmalar oluşan Duruldu Mahallesinde araç ve yaya trafiğinin güvenli bir şekilde sağlanması için sathi kaplama çalışmalarına hız verdi.

Vali Yazıcı'dan ilk ziyaret çarşı esnafına

Malatya Valiliği görevine 2 gün önce başlayan Vali Ersin Yazıcı, şehir merkezinde ilk ziyaretini esnaflara yaptı.

Başkan Güder LGS'de Başarılı Olan Öğrencileri Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde 1'lik kısma girerek önemli başarı elde eden öğrencilerle bir araya geldi.

Keskin'den Vali Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Valisi olarak göreve başlayan Vali Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Fidan Üretim Sahasında Yetiştirilen 30 Bin Fidan Dikime Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidan ve Süs Bitkileri Üretim Şube Müdürlüğü Fidan Üretim Sahası’nda, 30 türden 30 bin adet fidan yetiştirilerek, dikime hazır hale getirildi.

Diyanet, Malatya'da camide çekilen yakışıksız video ile ilgili inceleme başlattı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde çekilen ve sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu.

Jandarma Minik Gönüllere Dokunuyor

Malatya İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya'da konteynırlarda kalan depremzede çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıtarak çocuklarla eğlenceli oyunlar oynayıp vakit geçirmelerini sağlıyorlar.

Toplam 6564 haber.