Malatya

Malatya Haberleri

MGC'den Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetimi, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Başkan Çınar, Yakınca Rezerv Konutları, Güvenli Yaşamın Merkezi Olacak

Yeşilyurt İlçesinde ikamet eden vatandaşların barınma sorununu çözüme kavuşturmak için harekete geçen Mehmet Çınar Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ Sivrice depreminden sonra başlattığı Kentsel Dönüşüm atağını, Kentsel Yenileme ve Dönüşüm Seferberliğiyle ileri bir boyuta taşıdı.

Yeni Polis Kantininin Yapımı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.

Battalgazi Belediyesi Yeşilçam Sosyal Tesisine Vatandaştan Tam Not

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yeşilçam Sosyal Tesisleri, zengin yemek menüsü ve kaliteli hizmetleriyle vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Malatya'da depremzede çiftçilere arpa ve saman desteği

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Yeşilyurt Belediyesi tarafından çiftçilere 25 ton arpa ile 7 ton saman dağıtıldı.

Bilim Adamları Malatya Fayı'nı Tartışıyor

Malatya merkezli depremler korku ve paniğe yol açmaya devam ederken, Bilim adamları Malatya Fayına işaret ederek depremlerin bölgemizde devam edeceği yönünde açıklamalar yapıyor.

Battalgazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen İlk Resmi Ayak Tenisi Turnuvası’nın Startı Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da ilk resmi ayak tenisi turnuvası düzenleniyor. 12 takımın katılım sağladığı turnuvanın startını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder verdi. Başkan Güder, “Bu tür aktivitelerle gençlerimizi deprem psikolojisinden uzaklaştırıyoruz” dedi.

Malatya'da depremzede çocuklara karate eğitimi veriliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da konteyner kentte kalan çocuklara karate eğitimi veriliyor.

Arguvan'a 500 Seyirci Kapasiteli Kapalı Spor Salonu

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Arguvan ilçesine 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa edildi.

Esenlik Ticari Direktörü Ömür Yoldaş'tan Esenlik Marketlere Ziyaret

Esenlik Ticari Direktörü Ömür YOLDAŞ ve Dış Birimler Koordinatörü Eyüp Mustafa ALKAN Büyük indirimler ile yeni hizmete açılan Fahri Kayahan ve Samanköy Konteyner Kent Şubelerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Malatya Ticaret Borsası Yönetimi Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mezarlıklar Daire Başkanlığına Yeni Hizmet Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarına bir yenisini daha ekliyor.

Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali başladı

Malatya'nın Darende ilçesinde Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı.

40 Km’lik Ana İsale Hattı Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yoğun girişimleri sonucunda Malatya’ya içme suyu sağlayan Gündüzbey Kaptaj tesisi yeni ana isale hattı 1. etap yapım çalışmaları başladı.

Herşey Temiz Ve Güzel Bir Yeşilyurt İçin

Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleşen temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Temiz Yurt Yeşil Yurt’ sloganıyla başlattığımız temizlik seferberliğimizle vatandaşlarımızın temiz, düzenli ve güzel alanlarda hayatını sürdürmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Herşey temiz ve güzel bir Yeşilyurt için.” diye konuştu.

Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem

Malatya Valisi Ersin Yazıcı: Şu ana kadar 112, jandarma veya emniyetimize ulaşan olumsuzluk ihbarı yok. Tarama faaliyetlerimize devam ediyoruz

Gürkan: Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol medeniyettir düsturuyla hareket ederek Malatya’nın yol ağını artırmak ve ulaşımda farklı arterlerin oluşturulması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Vali Yazıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile Malatya Valiliği'ne atanan Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hekimhan İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Toprak göreve başladı

Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan komiser İbrahim Toprak, görevine başladı.

Toplam 6562 haber.