TZOB Genel Başkanı Bayraktar Telekonferans İle Bölgelerden Bilgi Aldı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar Telekonferans İle Bölgelerden Bilgi Aldı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Başar'dan Üyelerine Uyarı " Alınan Tedbirlere uyun "
        Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Yönetim Kurulu üyeleriyle ve Ziraat odaları başkanlarıyla Telekonferans sistemiyle toplantı gerçekleştirdi.
        Ankara da genel merkezde gerçekleştirilen toplantıya TZOB Yönetim kurulları Telekonferans sistemiyle bölgelerinden katıldı. Kovid - 19 virüs salgınından dolayı Telekonferans sistemiyle bölgelerden son dakika haberlerini alan Genel Başkan Şemsi Bayraktar, Yönetim Kurulu üyelerinden kendi bölgelerindeki çiftçilerin sorunları ile ilgili bilgi aldı.
       Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiftçilerin sorunları ile ilgili olarak yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirleri görüştü.
         Malatya Çiftçisinin ve Kayısı üreticisinin her zaman yanında olup sesleri olan Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar Telekonferans sisteminin salgınla mücadele yapıldığı şu günlerde işlerin aksamaması için şart olduğunu belirterek herkesin dikkatli olması gerektiğini ve özellikle kişiler arasındaki mesafeye çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi. 
          Yaptığı başarılı çalışmalarıyla örnek gösterilen Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar " Çiftçilere ve Kayısı üreticilerine seslenerek " Dünyamız ve Ülkemiz Korona virüsüyle çok zor bir zaman diliminden geçiyor. Devletimizin en üst makamlarının bizim sağlığımız için aldığı tedbirlere lütfen uyalım. Mümkün olmadıkça sokakları meşgul etmeyelim, Ellerimizi sabunla her daim yıkayalım ve mesafelerimize dikkat edelim.
         İnşallah Devletimizin aldığı tedbirlere uyarak bu virüs belasını başımızdan atarak yeneceğimize inancım tamdır. Üyelerimizden yasaklara ve kurallar uymalarını istiyorum. Bizler her zamanki gibi yine görevimizin başındayız sizlerin sorun ve sıkıntılarınızı Yukarıya gerekli mercilere ulaştırıyoruz. siz evlerinizde rahat olun. Çiftçilerimize ülkemizin daha çok ihtiyacı var. Üretimlerimizle Ülkemizin hem gıdasını karşılayacağız hem de ekonomiye katkı sunacağız. " diye belirtti. 
       
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN