MGC: Anadolu Ajansı basına 3 Ay ücretsiz hizmet versin

MGC: Anadolu Ajansı basına 3 Ay ücretsiz hizmet versin

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Anadolu Ajansı 100. Yaşında. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, korona virüs salgını nedeniyle Anadolu Ajansının 3 ay süreyle basın kuruluşlarına ücretsiz hizmet vermesini istedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Anadolu Ajansının 100. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklama da, Anadolu Ajansının yaşanan korona virüs salgını nedeniyle, başta Anadolu basını olmak üzere tüm basın kuruluşlarına 3 ay süreyle ücretsiz hizmet vermesini istedi.

MGC Başkanı Vahap Güner Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğüne gönderdiği mesajda şunları belirtti:

Bundan tam 100 Yıl önce Kurtuluş Savaşı hakkındaki haberleri duyurmak amacıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla Halide Edip Adıvar ve Yunus Nadi tarafından 6 Nisan 1920'de Ankara'da kurulan Anadolu Ajansı, bu günde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmakla birlikte dünyanın saygın ajansları arasında yer almaktadır.

Dün zor şartlarda yayın hayatına başlayan Anadolu Ajansı bugün her türlü imkan ve donanıma sahiptir. Bu nedenle Anadolu Ajansı yöneticilerinden 100.Kuruluş Yıldönümünde beklentimiz, korona virüs salgınıyla mücadele eden başta Anadolu basını olmak üzere tüm basın kuruluşlarına 3 ay süreyle ücretsiz hizmet verilmesi olacaktır.

Bu duygularla Anadolu’nun sesi olarak gördüğümüz Anadolu Ajansının 100. Kuruluş Yıldönümünü Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak kutluyor ve tebrik ediyoruz. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN