Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

500 metrelik uçurumda kurtarma operasyonu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 500 metrelik uçurumda mahsur kalan keçi, AFAD ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Meteorolojiden Elazığ ve çevre illere uyarı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ ve bölgedeki şehirler için uyarıda bulunarak, pazar gününden geçerli olmak üzere bölgede kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Malatya'da kardan kapalı yol kalmadı

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.

Karakoçan'da kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti.

Malatya'da kar nedeniyle kapalı 72 mahalle yolunda çalışmalar sürüyor

Malatya'da kar nedeniyle kapalı olan 72 kırsal mahalle yolunda yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da çiftçileri bilgilendirme toplantıları sürüyor

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantıları sürüyor.

Malatya'da kar altında yiyecek arayan yaban keçileri görüntülendi

Malatya'nın Arapgir ilçesinde kar altındaki dağlık alanında sürü halinde yiyecek arayan yaban keçileri cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kangal köpeği kuzunun süt annesi oldu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir işletmede kangal köpeği, annesinin sahiplenmediği yavru kuzuya annelik yaparak onu emziriyor.

Elazığ'da aç kalan kurt ve tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da yiyecek aramak için şehir merkezine inen kurt ve tilki, cep telefonuyla görüntülendi.

Elazığ'da 300 köy yolu ulaşıma açıldı

Elazığ'da 2 gün önce etkisini gösteren kar yağışının ardından 547 köy yolundan 396'sı ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin çalışması sonucu 300 köy yolu ulaşıma açılırken, kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Malatya'da kardan kapanan yollar yeniden ulaşıma açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının durmasıyla birlikte yaklaşık 500 araç ve bin 300 personelle kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Battalgazi'de karla mücadele ekipleri iş başında

Malatya'da Çarşamba akşamı başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde titizlikle yürüttüğü küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Malatya'da kayısı bahçeleri beyaz gelinliğini giydi

Malatya'da etkili olan kar yağışı sonrası kent beyaza bürünürken, kayısı bahçeleri de beyaz gelinliğini giydi, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Yeşilyurt'ta kartpostallık görüntüler

Malatya'da etkili olan kar yağışıyla birlikte Yeşilyurt İlçesinde güzel kar manzaraları ortaya çıktı. Kartpostallık görüntülerin hakim olduğu Yeşilyurt İlçesinde yağan karın tadını çıkartmak için dışarıya çıkan vatandaşlar oluşan güzellikleri bire bir yaşadılar.

Belediye harekete geçti, Karacadağ bölgesinin yolları kapanmadan açıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal mahallesinde kar yağışı nedeniyle yollar, kapanmadan belediye ekipleri tarafından açıldı.

Doğanşehir ilçesinde kar yağışı etkili oldu

MALATYA (İHA) – Doğanşehir ilçesi ve mahallelerinde gece boyunca aralıklarla süren kar yağışı sabah saatlerine kadar devam etti.

Başkan Çınar, karla mücadeleyi yakından takip etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'yı etkisi altına alan kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının sağlanabilmesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceldi. Çınar, 444 8 910 No'lu Çağrı merkezini ziyaret ederek gelen taleplere cevap verdi.

Gaziantep'in beyaz örtüsü havadan görüntülendi

Gaziantep'te akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Şehrin yeşilden beyaza dönüşen renk cümbüşü havadan görüntülendi

Kulp beyaz örtüyle kaplandı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde etkili olan kar yağışı ile her yer beyaz örtüyle kaplandı.

Toplam 3269 haber.