Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Yolda kalan tırın yardımına ekipler yetişti

Elazığ'da kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan tır, İl Özel İdaresi ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kar yağışından dolayı yolda kalan bir grup vatandaş kurtarıldı

Elazığ'da sabah saatleri itibariyle etkisini gösteren kar yağışından dolayı araçlarıyla yolda kalan vatandaşlar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Şahin sokak hayvanlarını besledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gece boyu sahada devam eden kar temizleme çalışmalarının ardından bugün sabah saatlerinde de Erikçe Ormanı'nda yer alan sokak hayvanları besleme noktalarını ziyaret etti.

Kayapınar Belediyesi karla mücadele başlattı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi amacıyla şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 40 iş makinası ve 193 personelle karla mücadele çalışmasını başlattı.

Yenişehir'de karla mücadele başlatıldı

Diyarbakır genelinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Yenişehir Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı bulvar, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama işlemleri başlattı.

Elazığ'da 210 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeni 210 köy yoku ulaşıma kapandı. Ekipler yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da vatandaşın kar sevinci

Malatya'da sabah saatlerinde etkili olan ve aralıksız yağan kar yağışıyla kent beyaza bürünürken, tatilin son günlerini fırsat bilen çocuklar ise yağan karın keyfini doyasıya yaşadı.

Kar çalışması yapan personele tatlı ikramı

Malatya merkezde aralıklarla devam eden kardan dolayı yolların kapanmaması için çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi personeline tatlı ikramı yapıldı.

Elazığ'da çiftçileri bilgilendirme çalışları sürüyor

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçileri bilgilendirme toplantıları sürüyor.

Elazığ'da 124 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeni ile 124 köy yolu ulaşıma kapandı.

Fadıloğlu, çalışmaları yerinde takip etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası kar yağışı öncesi tüm tedbirlerini alarak gece saatlerinden beri çalışma yürüttüklerini söyledi.

Yavuzeli'nde yılın ilk kar yağışı başladı

Gaziantep'in Yavuzeli İlçesinde yılın ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı.

Kar yağışından dolayı yolda kalan tır ekipler tarafından kurtarıldı

Elazığ'da sabah saatleri itibariyle etkisini gösteren kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan tır, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başkan Zelyurt'tan gönül belediyeciliği vurgusu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yoğun bir kar yağışı sonrası, ilçe genelinde karla mücadelede yol açma, tuzlama çalışmalarını fedakarca gerçekleştiren personellerle bir araya gelen Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, gönül belediyeciliği vurgusu yaptı.

Elazığ'da kar mesaisi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrasında araçların yolda kalmaması için kar küreme araçlarıyla çalışan belediye ekipleri, aynı zamanda vatandaşların kayıp kendilerini yaralamaları için de sokakta bulunan kaldırımlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dicle Elektrik kışın zorlu şartlarında bakım çalışmalarına devam ediyor

Dicle Elektrik'e bağlı dağıtım bölgesindeki 813 abonenin bulunduğu 4 köy ve 2 mezranın yanı sıra 6 askeri üs bölgesinin de elektrik ihtiyacını karşılayan iletim hattında olumsuz hava koşulları sebebiyle yaşanan arıza sonrasında Arıza Onarım ve Bakım (AOB) ekipleri zorlu koşullara rağmen kısa sürede arızayı tespit ederek giderdi.

Adıyaman'a beklenen kar yağdı

Kurak bir yıl geçiren Adıyaman'da şehir merkezine yılın ilk karı yağdı.

Büyükşehirde kar mesaisi

Gaziantep'te dün gece saatlerinde başlayan, aralıksız olarak devam eden kar yağışı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) gece boyunca yoğun mesaide bulundu.

Gaziantep'te kar yağışı etkili oluyor

Gaziantep'te gece saatlerinde başlayan kar yağışı kenti tamamen beyaz bir örtüyle kapladı. Kar yağışı günün ilk ışıklarıyla beraber etkisini arttırarak devam ettirirken belediye ekiplerince de yol açma ve kar kazıma çalışmaları yapıldı.

Toplam 3269 haber.