Esenlik Marketlerde 34. Yıla Özel Büyük İndirim Çadırı Kampanyası

Esenlik Marketler, 34. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Esenlik Marketler, 34. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediye arkasında 24-30 Mayıs tarihleri arasında, toplam 7 gün sürecek olan indirim çadırında, stoklar her gün eşit miktarda satışa sunulacak.
Esenlik A.Ş, bu yıl tabana yayılmış ve tüm müşterilerinin faydalanacağı bir İndirim Çadırı kampanyası başlatarak, müşterilerin istifadesine sundu.  
İndirim Çadırında, toplamda 134 çeşit temel ihtiyaç malzemesinde %34’ten az olmamak kaydıyla fiyat indirimine gidilerek, ayrıca 3 çeşit malzemede özel fiyatlar belirlendi. Alt çeşitler ile birlikte yaklaşık 200 farklı barkotlu ürün, indirim çadırında vatandaşlara sunulacak. 
İlk günlerde çadırı ziyaret edemeyen vatandaşların da bu indirimlerden faydalanmasını hedefleyen Esenlik A.Ş. İndirim Çadırını 1 hafta açık tutacak. İndirim Çadırı, bölge illeri de dahil olmak üzere ilk kez Malatya’da uygulanıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN