Başkan Şarlak Hep Beraber Taşın Altına Elimizi Koymalıyız

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, '6 Şubat tarihli depremler hepimizin hayatında onarılması güç yaralar bıraktı' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

“DEPREMLER HEPİMİZİN HAYATINDA ONARILMASI GÜÇ YARALAR BIRAKTI”
Geçmiş hatalardan dersler alarak Malatya’nın yeniden inşasında hızlı ve emin adımlarla ilerlememiz gerekmekte diyen Başkan Şarlak “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın yanında olduğumuzu ve Malatya’nın yeniden inşasında hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düştüğünün bilinci ile hareket ediyoruz. 6 Şubat tarihli depremler hepimizin hayatında onarılması güç yaralar bıraktı. Hayat her ne kadar normalleşme yolunda hızla ilerlese de atılacak daha çok adım ve yapılacak maalesef birçok iş var.” şeklinde konuştu.
“HEP BERABER TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ”
Merkezde yıkım çalışmalarının daha hızlı bir şekilde bitirilmesi ve Malatya Merkezin biran evvel temellerinin atılmasının gerekliliğinin altını çizen Başkan Şarlak “Malatyamızın temel sıkıntılarından olan trafik sıkışıklığının önüne geçebilmek adına mutlaka Malatya’nın yeniden inşasında projelerin hatasız bir şekilde uygulanması gerekmekte. Malatya’yı el birliği ile Türkiye’nin yüzyılında söz sahibi olacak bir konuma getirmek adına birlikte çalışıp, birlikte hareket ederek deprem yaralarını silip depremlerde kaybettiği kalifiye elemanları tekrar bölgeye çekerek Malatya için hep beraber taşın altına elimizi koymalıyız. Bu anlamda 6 Şubat tarihli depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara ise sabır diliyorum.” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN