Murat Aslan Kadınlar Bir Gün Değil, Her gün Baş Tacı Yapılmalı

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinliklere katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Meclis Üyesi Adayı ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü Dilek Orman Şefliği, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Aykız Tekstil ve Vatanseverler ve Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan ve yönetimini ziyaret etti. Orman Şefliğinde Sahada ve fabrikada tezgah başında çalışan emekçi kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler ve karanfiller takdim etti.
Murat Aslan : ' Başta depremde canlarını kaybeden annelerimize ve ablalarımıza baş sağlığı diliyor ailelerine Allah'tan sabırlar diliyorum. Bugün aslında sembolik olarak kadınlar adına özel bir gün olsa da aslında hergün kadınlar hatırlanmalı özellikle kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilmelidir. ' dedi .
Başkan Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hiç tereddüt etmeden bizlere kapısını açan ve bizleri fabrikasında misafir eden başta Aykız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Aykız ve Fabrika Müdürü Murat Taşer'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Vatanseverler ve Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Murat Başkanım işin ehli ve liyakatlı birisi. Her şeyden önemlisi Şehir Planlamacısı.. Konunun uzmanı Türkiye'de ve Malatya'da bir çok projeye imza atan başkanımız Murat Aslan Yeşilyurt ve Malatya için çok büyük bir şans..Biz bir STK temsilcisi olarak açıkça söylüyoruz. Murat Aslan Başkanı 31 Mart Yerel Seçimlerinde destekliyoruz.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan Dede'yi de ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Adayı Murat Aslan akşam'da Uydu Kanalı Er TV'de Er Meydanı Programına katılarak Malatya'nın ve Yeşilyurt'un sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR