YRP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Geçen Depremin Yaralarını Saracağız

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 'Battalgazi tek yürek tek ses olmuş' Evladına sahip çıkıyor, Bizde 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız '

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”Battalgazi tek yürek tek ses olmuş” Evladına sahip çıkıyor, Bizde 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız “

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, seçim çalışmalarına devam ediyor. Şire pazarında Esnafla buluştu sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

 350 Bin nüfus ve 190 bin seçmeni olan,  104 Mahallesi bulunan ve 26 ilden büyük Battalgazi’mize adayız ve talip olduğunu belirten “Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen  31 Mart akşamı seçmen kardeşlerimiz destek verdiği takdirde İlk işimiz bölgemizde mutlak Adalet “ Adaletin olduğu yerde huzur refah, esenlik olur” liyakat sahibi insanlar görevlerinde başında olur, 6 Şubat Depremin yaralarını ivedi bir şekilde saracağız inşallah Deprem mağdur olan vatandaşlarımızın evlerini ve iş yerlerini hızlı bir şekilde yapacağız ve teslim edeceğiz kimseyi mağdur etmeyeceğiz dedi. 


Görev seçildiğimiz an itibariyle Battalgazi Belediyemizde bünyesinde Müteahhitlik birimi kuracaklarını Belirten. YRP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Geçen Battalgazi’mize imar ve proje desteği verecek, harç adı altında alınan haraçları kaldıracağız ve faiz kökünden kazıyacağız inşallah. Ayetullah Geçen halktan biri bu bölgenin evladı sizlerin desteğini bekliyoruz. 24 yıldır aktif olarak saha ’da mücadele eden bir kardeşiniz” Deprem’ sürecinde yerel yöneticilerimiz sınıfta kaldı. Battalgazi ilçemiz yönetemezler diyerek bu kutlu yola çıktık, projelerimiz var en yakın zamanda hayatta geçecek inşallah Malatya’mızdaki yerel yöneticiler hem beceriksiz, şımarık, tembel hem’ de basiretsiz korkaklar Yeniden Refah Partisi olarak adetle yöneteceğiz projelerimiz var kadınlarımıza, özel kadın kooperatifler kuracağız, Deprem’de şehrimizin ekonomik anlamda sorun ve sıkıntılarımız var. YRP Battalgazi adayı olarak projelerimiz var destekleriniz bekliyoruz şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN