Vali Eşi Hanife Yazıcı Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Düzenlenen iftar programına Hanımefendi Yazıcı’nın yanı sıra; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, Vali Yardımcısı Abdulselam Bıçak’ın eşi Gizem Bıçak, , Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar’ın eşi Filiz Kayalar, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk’in eşi Sümeyye Berk, İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan, İl  Sağlık Müdür Yardımcısı Halime Akyüz, Tarım ve Orman Bakanlığı Malatya 15. Bölge Müdürü Ahmet Çörtük’ün eşi Ferhan Çörtük ve çocuklar katıldı.

İftar programı öncesinde Hanımefendi Yazıcı, çocuklarla tek tek ilgilenerek Ramazan ayı ve eğitim hayatları üzerine sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.    
Çocuklarla, yemek öncesi ve sonrasında yakından ilgilenerek bol bol sohbet eden Hanımefendi Yazıcı, “İftar soframızı şenlendiren siz değerli yavrularımızı, kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Her zaman sizin yanınızdayız. Bu vesileyle çocuklarımıza hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı her zaman sevgi ve şefkatle kucaklamalı, onları en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız.” dedi.
Program, Hanımefendi Yazıcı’nın, çocuklara çeşitli hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN