Temel Hedefimiz Öğrencilerimizin Sağlıklı ve Dinamik Bir Hayat Yaşamasıdır

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 'Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller' temalı '100.Yıl Futsal Turnuvası' başladı. 12 erkek ile 4 kız takımının katıldığı turnuva çekişmeli ve heyecan dolu maçlara sahne oluyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle; Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ‘Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller’ temalı ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ başladı. 12 erkek ile 4 kız takımının katıldığı turnuva çekişmeli ve heyecan dolu maçlara sahne oluyor.  
Gençlerin sağlıklı ve dinamik bir hayata sahip olabilmesi amacıyla sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere her geçen gün bir yenisini ekleyen Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde Tecde Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 100.Yıl Futsal Turnuvası’nın açılış törenine; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Yeşilyurt İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, okul müdürleri, öğretmenler, antrenörler ile sporcular katıldı.
Turnuvaya katılan okul takımlarına başarılar dileyen Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi, obezite ile mücadele ve öğrencilerimize hareketlilik kazandırmak amacıyla bu organizasyonu tertipledik. Futbol dolu, eğlenceli, izleyenlerin keyif aldığı, centilmenlik içerisinde bir turnuva temenni ediyoruz. Turnuvamızın hayata geçmesinde katkılarını esirgemeyen başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar olmak Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise ‘Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi’ sloganıyla hayata geçirdikleri yatırımlarla gençlerin sağlıklı, dinamik ve bilgili bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına güçlü bir katkı sunduklarını söyledi.
‘Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller’ temalı ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ ile de gençlik yatırımlarına bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gençlerimizin sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olabilmeleri amacıyla ‘Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi’ sloganıyla başlattığımız gençlik yatırımlarımıza her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek, 2019 yılında ilan ettiğimiz gençlik hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla 12 erkek ile 4 kız takımımızın katılımıyla başlattığımız 100.Yıl Futsal Turnuvamızda, belirlediğimiz hedeflere ulaşmada çalışmalarımıza ayrı bir enerji ve güç katacaktır. Gençlik yatırımlarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı başarı plâketiyle ödüllendiren bir belediye olarak farklı etkinlikler ve organizasyonlarla gençlerle ve genç kalmak isteyenlerle sürekli birlikteyiz. Gençlik Merkezlerimizle, yüzme havuzumuzla, futbol, basketbol, tenis, voleybol ve bocce  sahalarımızla, yürüyüş ve bisiklet yollarımızla gençlerimizin en iyi şartlarda geleceğe hazırlanmalarına katkı sunuyoruz. Hayatının merkezine okumak ve spor yapmayı alan bir öğrenci hayatın her aşamasında başarılı olur. Çocuklarımızın erken yaşlarda sporun farklı alanlarla uğraşması hayatı boyunca özgüveni yüksek, disiplinli ve sosyal açıdan aktif bir birey olarak yetişmesini sağlayacaktır.  Gençlere yatırım yapan asla kaybetmez, gençleri düşünen hem bugün hem de gelecekte mutlaka kazanır. Kurduğumuz kulübümüzün çatısı altında 27 bin lisanslı sporcuya spor yapma imkanı sunuyoruz, branş sayımızı ise 24’e çıkarttık. 30 ayrı noktamıza spor sahaları kurarak sportif aktivite alanlarımızı artırıp ilçemizin dört bir tarafında spor yapmak isteyen herkese çok güzel, konforlu alanlar sunduk. Biz 365 gün spor 365 gün dinamik hayat anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Biz istiyoruz ki; yediden yetmişe herkes spor yapsın, sporla iç içe bir hayat yaşasın.” diye konuştu.
Başkan Çınar, 100.Yıl Futsal Turnuvasını Cumhuriyetin Kuruluşunun 100’ncü yılına ithafen düzenlediklerini ifade ederken, “Gençlik yatırımlarımızı başarıyla yürütürken en büyük desteği İl ve İlçe Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Müdürlüklerimizden alıyoruz. 18 Ocak’a kadar devam edecek olan futsal turnuvamızda güzel, uyumlu ve koordineli çalışmalarımızın bir parçasıdır. Belediye olarak bütün kamu ve kurumlarla güzel ve uyumlu çalışarak ilçemizin sanatsal, kültürel ve sportif zenginliklerini ön plana çıkartıyoruz.16 takımımızın katıldığı turnuvamızın hayata geçmesinde emek ve katkı sunan tüm kurumlara, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Takımlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler’in başlama vuruşuyla 100.Yıl Futsal Turnuvası start aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN