Malatya Kent Konseyi'nde Dijital Fotoğrafçılık Eğitimleri Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu bünyesinde 'Dijital Fotoğrafçılık' kursu açıldı. Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Dijital Fotoğrafçılık' kursu eğitimleri Malatya Kent Konseyi'nde gerçekleştiriliyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu bünyesinde ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu açıldı. Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu eğitimleri Malatya Kent Konseyi’nde gerçekleştiriliyor. 

Dijital fotoğrafçılık eğitimleri kapsamında kursiyerlere temel fotoğrafçılık eğitimleri veriliyor. 
Akar: Kursiyerlerimizin doğru çekimler yapabilmeleri için uygulama çekimlerimiz devam edecek
Dijital fotoğrafçılık eğitmeni Ramiz Akar “Dijital Fotoğrafçılık” eğitimleri kapsamında şu ana kadar, fotoğraf tarihi, fotoğraf makineleri, fotoğraf makinesi ekipmanları, fotoğraf makinesi çeşitleri, fotoğraf makinelerinin temizlik ve bakımı, fotoğraf makinesi ayarları, diyafram, iso ve enstantane, fotoğraf çekimlerinde netleme konularını işledik. Eğitimlerimize, Sanat Sokağı’nda bulunan Fotoğraf Makinesi Müzesi’nde geçmişten günümüze ziyaret ederek fotoğraf makinelerini inceledik.  Turgut Özal Tabiat Parkı’nda sonbahar kareleri çekerek uygulama çekimler yapmış olduk. Sanat Sokağı’nda diyafram ve enstantane konuları ile ilgili uygulama çekimleri de gerçekleştirdik. Kursiyerlerimizin Fotoğraf makinesini tanıması ve doğru çekimler yapabilmeleri için uygulama çekimlerimiz derslerde ve sahada devam edecek” dedi. 
Eksiklerimizi Gidermek İçin Uygulamalı Çekimler Yapıyoruz
Fotoğrafı çok sevdikleri ve ilgi duydukları için dijital fotoğrafçılık kursuna katıldıklarını belirten kursiyerler, dijital fotoğrafçılık kursunda, fotoğrafta ışık bilgisi ve fotoğrafın farklı dalları hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştıklarını, fotoğraf makinesi ayarlarını daha iyi yapabilmek ve fotoğraf teknikleri konusunda eksiklikleri giderme noktasında güzel bir eğitim aldıklarını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN