Kahramanmaraşlılar Geleneksel Çiğköfte Gecesinde Buluştular

Kahramanmaraşlılar Geleneksel Çiğköfte Gecesinde Buluştular

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

       Yaklaşık 5 yıldır Malatya da faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş ve ilçeleri dayanışma derneği her ayın belli bir gününde geleneksel hale getirdikleri çiğköfte yemeğinde hemşerileriyle bir araya geliyorlar.

        Kavaklıbağ Mahallesi Göktuğ Sokak Manolya iş merkezinde bulunan dernek binasında Malatya ve ilçelerinde yaşayan tüm Kahramanmaraşlılar çiğköfte gecesine büyük ilgi gösterirken birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkıyor.

        Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalarıyla Malatya’daki tüm Kahramanmaraşlı hemşerileri bir çatı altında toplamayı başaran Kahramanmaraş ve ilçeleri Dayanışma Derneği çiğköfte yemeğine Malatya vergi dairesi başkanı Yunus Poyraz, Orman İşletme il müdürü Yakup Kalaylı, Bilim Sanayi İl Müdürü Akif Gülaçtı, SGK Merkez Müdürü Mustafa Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Selahattin Kılıç, İnönü Üniversitesinden Akademisyenler,  Gençlik spor şube Müdürü Abdullah Doğan, ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

         Gecede bir konuşma yapan dernek başkanı Mehmet Yıldız Ülkenin birlik ve beraberliği üzerinde durarak içte ve dışta  oluşan hain saldırılara tepki gösterirken “ Bu ülke hepimizin. İçerde ve dışarda şer odakları ülkemizin üzerinde kötü senaryolarla bizleri sindirmek istiyorlar. Bunlara en güzel cevabımız Ülkemize, devletimize, Milletimize sahip çıkarak devletimizin yanında olmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz.

         Yaklaşık 5 yıldır dernek faaliyetlerimize devam ediyor. Malatya il sınırları içerisinde nerede bir Kahramanmaraşlı hemşerimiz var ise hepsiyle istişareler içerisindeyiz. Ülkemize ve milletimize nasıol faydalı olabiliriz diye çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz çiğköfte ikramında hemşerilerimizle ayda bir günde olsa bir araya gelip sohbet etme imkânı buluyoruz. “

       

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN