Malatya

Malatya Haberleri

'Şüheda'nın Sesi' programına yoğun ilgi

Malatya'da gerçekleştirilen 'Şüheda'nın Sesi' programında ilk kez bir araya gelen Şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Şehit Eren Bülbül'ün kardeşi Çağlar Bülbül ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk'ün konuşmaları sırasında duygusal anlar yaşandı.

Akçadağ polisi taktir topluyor

Malatya'nın Akçadağ ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları Akçadağ halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Tüketici Politikası İstişare Toplantısı düzenlendi

Malatya'da, Tüketici Politikası İstişare Toplantısı düzenlendi.

Malatya için toplandılar

Malatya'da il genelinde daha iyi hizmet sunulması amacıyla kaymakamlar ve belediye başkanları bir araya geldi.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi, öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak amacıyla başlattığı 'Sev Beni' projesi kapsamında evcil hayvanları minik öğrencilerle buluşturdu.

Baro Başkan Han'dan Emniyet Müdürü Dağdeviren'e ziyaret

Malatya Baro Başkanı Avukat Enver Han, il emniyet müdürü Ercan Dağdeviren'i ziyaret etti.

Malatya'da polislerden, 'el ele güvenli geleceğe' projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ile Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği'nde görevli polisler, 'el ele güveli geleceğe' projesi kapsamında İnönü Üniversitesi'nde stant açarak öğrencileri bilinçlendirdi.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'deki özel gereksinimli çocuklar, aileleriyle birlikte Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Hayvan Barınağında buluşma günü düzenlendi.

MTSO'dan 2.Geleneksel Aşure etkinliği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ( MTSO) tarafından geleneksel aşure etkinliği düzenlendi.

Şehit aileleri Türk bayrakları ve güllerle karşılandı

Malatya'ya gelen şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, şehit Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, şehit Eren Bülbül'ün kardeşi Çağlar Bülbül ve şehit Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, Türk bayrakları ve güllerle karşılandı.

Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan'da ziyaret ve inceleme yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan ilçesinde çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunup, çalışmaları yerinde inceledi.

Yapı Sistemleri Fabrikası için Teknokent ziyareti

Türk Kızılayı tarafından Malatya'da kurulması planlanan Yapı Sistemleri Fabrikası için istişare toplantısı yapıldı.

'Geri Dönüşüm Projesi' ile ihtiyaçlar gideriliyor

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından 'Geri Dönüşüm Projesi' kapsamında demir, tel, masa ve tahta gibi birçok atık maddelerden spor aletleri ve farklı alanlarda kullanılabilecek çeşitli eşyalar yapıldı.

Arslantepe'de 5 bin 700 yıllık çocuk iskeleti bulundu

Malatya'da bulunan Arslantepe Höyüğü'nde bu yıl yapılan kazı çalışmalarında tahmini olarak 5 bin 700 yıllık olduğu değerlendirilen çocuk iskeleti bulundu.

Akçadağ Kültür Merkezi Madde bağlıların meskeni oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde bulunan ve uzun süredir atıl durumda olan Akçadağ Kültür Merkezi madde bağımlılarının meskeni oldu.

Et üreticilerinden küspe fiyatlarına tepki

Şeker Fabrikası tarafından küspe fiyatlarına yüzde 50 zam yapılmasına Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliğinden tepki geldi. Şeker Fabrikası önünde eylem yapan birlik üyeleri ve üreticiler zammın geri alınmasını istedi.

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi ilgi görüyor

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi'nin 20 bin metrekare kapalı alanı ve 26 spor dalında hizmet verdiği ve ilgi gördüğü bildirildi.

İsmail Kahraman erkek öğrenci yurdu açıldı

Malatya'da İsmail Kahraman erkek öğrenci yurdunun açıldığı bildirildi.