Magazin

Magazin Haberleri

Sanatçılar kayısı pazarında

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar' olmaz dizisinin oyuncuları Malatya'da şire kayısı pazarını gezerek, bol bol kayısı aldı.

Yusuf Karul ‘Göçmen Kuşlar’ı kliplendirdi

Arabesk-fantezi müzikte adından çokça söz ettiren Yusuf Karul, son şarkısı Göçmen Kuşlar'ı kliplendirdi.

Eşinden boşanmak için geldi, şok gerçek ortaya çıktı

Eşinin banyo yapmayıp koktuğunu söyleyerek boşanmak için Esra Erol'da programına gelen kadının hikayesi izleyenleri hayretler içerisine düşürdü. 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi kadının eşini aldattığı ve ikinci çocuğunun biyolojik babasının koca olmadığı ortaya çıktı.

Senaryo değil gerçek

Yasak aşktan hamile kaldı. İkiz bebek dünyaya getireceğini öğrendi. 19 yıllık eşini ve çocuklarını terk etti. 1 yıl kayıp hayatı yaşadı. Bu süre içerisinde gizlice doğum yaptı. İkiz çocuklardan kurtulmak için çocuğu olmayan ailelere verdi. Tüm bunlar bitince, kocasına barışmak istediğini söyledi. Kocasına geri döndü.

Derya Uluğ, İzmir’de konser verecek

Okyanus, Canavar, Ah Zaman gibi hit şarkıların sahibi, sahnelerin sevilen ismi İzmirli genç sanatçı Derya Uluğ, İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ebru Yaşar halaya çıktı, dolarlar havada uçuştu

Ünlü ses sanatçısı Ebru Yaşar, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eşi 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven'in ağabeyinin düğününde gelin ve damatla birlikte halay çekti. Ebru Yaşar'ın Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekmesi sırasında yakınları sanatçının üstüne dolar yağdırdı.

Sanatçı Ebru Yaşar kayınbiraderinin düğününde halay çekti

Ünlü ses sanatçısı Ebru Yaşar, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eşi Necat Gülseven'in ağabeyinin düğününde gelin ve damatla birlikte halay çekti.

Esas 14 Burda’da açık hava konseri

Bolu'da, Esas 14 Burda'nın düzenleyeceği açık hava konserinde, sevilen sanatçı Derya Uluğ hayranlarıyla buluşacak.

'Çıkış' dizi-film çok yakında

Çekimlerine Ankara'da başlanan ve polisiye bir dizi-film olan Çıkış çok yakında yayına başlıyor. 'Çıkış' dizi filmi, kadına şiddet, hayvan hakları gibi konularda toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Yılın komedi filmi 'Baba Parası' geliyor

Yılın komedi filmi 'Baba Parası', güçlü oyuncu kadrosu ile vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

MFÖ Denizli’de sahne aldı

Türk pop ve rock müzik grubu MFÖ, Denizli'de sevenlerinin karşısına çıktı. MFÖ söylediği birbirinden güzel şarkılar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz, Diyarbakır'da konser verdi

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz, Diyarbakır'da Ninova Park AVM'de düzenlenen konserde hayranlarıyla bir araya geldi.

Reynmen gazetecilere saldırdı

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, kız arkadaşı Miss Turkey 2013 Güzellik yarışmasında ikinci olan Berrin Keklikler ile yakalanınca kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

Ünlü moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu öğrencilerle buluştu

Uluslararası moda arenasında başarıları ile adından söz ettiren ve ülkemizi temsil eden moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu, Altier Academy Moda Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Akademinin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe farklı bölümlerden öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Siyaset ve iş adamlarını buluşturan düğün

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer'in kardeşi Eşref Gezer, Rojda Gezer ile düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Moğollar, Sanatfest’te İzmitlileri mest etti

İzmit Belediyesi'nin destekleriyle Seka Park'ta düzenlenen SanatFest'in ikinci gününde Moğollar Grubu sahne aldı. Moğollar Grubu'nun konseri büyük beğeni topladı.

Kuşadası 22. Altın Güvercin Festivalinde Hande Yener rüzgarı esti

6 yıl aranın ardından yeniden kanatlanan 'Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali devam ediyor.

Altın Güvercin Festivali ve Beste Yarışması başladı

Kuşadası Belediyesi tarafından 2-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 22. Kuşadası Altın Güvercin Festivali ve Beste Yarışması akşam saatlerinde düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Volkan Konak, türküleriyle 20 bin İzmitliye Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı

KOCAELİ (İHA) – İzmit'te 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında açık hava konserinde sahne alan Volkan Konak, yaklaşık 20 bin kişinin doldurduğu alanda sevilen şarkılarını seslendirdi.

Toplam 343 haber.