Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Aşırı sıcaklarda sokak hayvanları için seferber oldular

Gaziantep'te süren aşırı sıcaklardan etkilenen sokak hayvanları için seferberlik başladı. Nizip ilçesinde kaymakam, jandarma, polis ve vatandaşlar, sokak hayvanları için park ve bahçelere su ve mama bıraktı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) 22'nci Olağan Kongresi'nde seçilen yönetim, gerçekleştirilen ilk toplantıyla görev dağılımı yaptı.

Gaziantep'in 'kurban yakalama timi' bayrama hazır

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bayramda kaçan kurbanlık hayvanların yakalanması için özel tim kurdu. Bir ay boyunca özel bir eğitimden geçen 25 kişilik tim bayramda kaçan hayvanları yakalayacak.

Polisin dikkati yeni evlenen Afganlı çifti sevince boğdu

Adıyaman'da, içerisinde 50 bin TL değerindeki ziynet, para ve özel evraklar bulunan valizlerini kaldırım üzerinde unutan 1 aylık Afganlı çiftin valizi polis ekiplerinin dikkati sayesinde bulundu.

Şahinbey'de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kalırken Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirlendi.

Başkan Kılınç, tarımsal yatırımlar için istişarelerde bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, tarımsal yatırımlar konusunu görüşmek amacıyla Şanlıurfa Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü ile bir araya geldi.

İl koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

2021 Yılı 2. dönem 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında valilik konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şehitkamil'de kurban satış ve kesim yerleri belli oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı öncesi satış ve kesim yerlerinin belirlendiğini duyurdu. Başkan Fadıloğlu, vatandaşın ikamet ettiği adrese en yakın kurban satış ve kesim yerini kullanarak kurbanını rahatlıkla kesebileceğini dile getirdi.

15 Temmuz'un kahraman gazileri GAÜN'de

Gaziantep Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz'u Yaşayanların Dilinden Hain Darbe Girişimi konulu söyleşi GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi'nde gerçekleşti.

Kaymakamlar Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında toplandı

İlçelerin ihtiyaç ve talepleri ile devam eden yatırım ve projelerinin değerlendirildiği kaymakamlar toplantısı Vali Mahmut Çuhadar Başkanlığında yapıldı.

(Özel) Kuruyemişçilerde bayram telaşı

Pandemi sürecinde kısıtlamasız bir bayram kutlamaya hazırlanan Gaziantep'te bayram şekeri ve kuruyemiş satıcıları yoğun mesai yapıyor.

Aşırı sıcak havada limonata ve meyan kökü şerbetine yoğun talep

Diyarbakır'da yüksek hava sıcaklığı hayatı olumsuz yönde etkilerken, vatandaşlar serinlemek için ev yapımı limonata ve meyan kökü şerbetini tercih ediyor.

Malatya'da bayram öncesinde yoğun önlemler

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Malatya'da vatandaşların bayramı huzurlu geçirmesi için gereken önlemler alınıyor.

ANKA'dan 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, 15 Temmuz'da demokrasimize kasteden, milli birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı Türk milletinin çok güçlü bir direniş örneği sergilediğini vurguladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlaması

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türk Milletinin bağımsızlık için her şeyi göze alabilen yüce bir millet olduğunu kaydetti.

İGC'den İhlas Haber Ajansı'na ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman bürosunu ziyaret etti.

Başkan Kılınç çalışmaları yerinde inceliyor

Adıyaman Belediyesi tarafından çeşitli noktalarda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kılınç, sorumlulardan bilgiler alıyor.

Dicle'ye otobüs seferleri yeniden başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle ilçesine salgın dolayısıyla iptal edilen otobüs seferlerine yeniden başlıyor.

Adıyaman'da termometreler 46 dereceyi gösterdi

Termometrelerin 46 dereceyi gösterdiği Adıyaman'da, sıcak havalar vatandaşları bunalttı.