Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Başkan Fadıloğlu, 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 Temmuz gazilerini evlerinde ziyaret etti. Şehitlik ve gazilik makamlarının önemine vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, 'Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum' dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: 'Gece gündüz durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz'

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kadim şehir Elazığ'ımızın sıkıntılarını bertaraf edebilmek adına gece gündüz durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Başkan Tahmazoğlu'ndan 15 Temmuz Mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Uslu: '15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız'

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin 5'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımlayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, '15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz milli irade, hedef büyük Türkiye' dedi.

Besni'de Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri düzenlendi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Besni Kaymakamlığı ve Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlü tarafından etkinlikler düzenlendi.

Fatma Şahin'den 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTB başkanlarından 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, '15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü' nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Mahsum Altunkaya'dan 15 Temmuz mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak 'Hain darbe girişimi ile dünyada sözü dinlenen, her konuda fikri sorulan, adeta dünya siyasetine yön veren güçlü bir Türkiye'nin önüne engel konmak istenmiştir' ifadelerini kullandı.

OSB Başkanı Şimşek'ten 15 Temmuz kutlaması

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15Temmuz 2016'da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyorum. Demokrasi uğruna can veren şehitlerimizi de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Bedensel engelli Yusuf'un tekerlekli sandalye sevinci

Doğuştan bedensel engelli Yusuf'un hayalini hayırseverler gerçeğe dönüştürdü. Tekerlekli sandalye sürprizi ile karşılaşan Yusuf'un mutluluğu yüzüne yansıdı.

GAHİB Başkanı Kaplan'dan 15 Temmuz mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında 15 Temmuz'un Türk milletinin vatan, bayrak, ezan ve demokrasiye olan bağlılığının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

'15 Temmuz destanı emperyalizmin yerli ve yabancı versiyonlarına vurulan tokattır'

Diyarbakır'da 20 yıllık HDP yönetiminden sonra AK Parti'ye geçen Bağlar'da yaptığı başarılı belediyecilik hizmetleriyle dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önceki iki yılda olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz destanını coşkuyla kutlamak için hazırlık yaptıklarını söyledi. 15 Temmuz direnişinin ülkeyi parçalamak isteyen emperyalizmin yerli ve yabancı versiyonlarına ağır darbe vurduğunu dile getiren Beyoğlu, 'Bu öyle bildiğimiz klasik darbe girişimi değildi. Hainler başarsaydı bugün Irak ve Suriye gibi olacaktık. Ama aziz milletimiz Cumhurbaşkanımızın mazluma güven, zalime korku veren liderliğinde bu hainlere fırsat vermedi dedi.

Koçer'den 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Vali Çuhadar'dan 15 Temmuz mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTO başkanlarından 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Fadıloğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elazığ'da sağlık çalışanlarına yönelik 'Hayatlarımız Sallanmasın' adlı tiyatro etkinliği düzenlendi

Medical Park Elazığ Hastanesi ile ANDA arama kurtarma ekipleri tarafından İçişleri Bakanlığının 2021 yılını afet eğitim yılı ilanı sebebiyle 'Hayatlarımız Sallanmasın' konulu tiyatro etkinliği düzenlendi.

GSO Başkanı Ünverdi'den 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz gecesi, milletimizin asil duruşu ile aydınlığa kavuşulduğunu belirterek, '15 Temmuz'da demokrasimize vurulmak istenen darbe ve işgal hareketine karşı cansiperane verilen mücadele, aydınlık Türkiye'nin geleceğinde yeni bir sayfa açmıştır' ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahiplerinin borçlarının yazıldığı defter yaprakları fırında yandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde fırınlara ekmek borçlarını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerin borçlarını Belediye Başkanı İskender Yıldırım sıfırladı.