Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Başkan Gürkan, glütensiz bisküvi tesisi açılışına katıldı

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından çölyak hastaları için kayısı çekirdeğinden ve dut meyvesinden üretimi gerçekleştirilecek olan tesisin açılışı gerçekleştirildi.

GTB''den öğrencilere okul kıyafeti desteği

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle, Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören 650 öğrenciye okul kıyafeti desteğinde sağlandı.

Rektör Turgut'dan Başkan Yıldırım'a ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve Genel Sekreter Doç. Dr. Aykut Dündar, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin'den Araban Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Araban Kaymakamı Ömer Sevgili'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gölbaşı Belediyesinin öğrenci masası takdir topluyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'ın talimatıyla her yıl kurulan 'Öğrenci masası' bu yılda öğrencilere hizmet sundu.

Gaziantep'te ulaşım ve trafik bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Gaziantep'te Ulaşım ve Trafik Bilgilendirme Toplantısı' basın mensuplarının katılımıyla Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıda, Ulaşım Ana Planı ve kentteki yeni trafik düzenlemeleri hakkında Başkan Fatma Şahin'in yönetiminde 'ulaşım' ve 'trafik' başlığına ilişkin yeni projeler anlatıldı, nihayete eren yol çalışmaları, köprülü kavşakların şehrin ulaşımına yaptığı katkısı sunumlar eşliğinde katılımcılara aktarıldı. Toplantının akabinde Gar Ana Merkezi'ne ve GAZİRAY Banliyö Hattı'na saha gezisi düzenlendi.

Fabrikada çalışan kadınlara KADES tanıtıldı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından fabrika çalışanı kadınlara KADES tanıtıldı.

Dicle'de içme suyu sorunu çözülüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle'ye kesintisiz içme suyu temin etmek için proje çalışmalarına başladı.

Başkan Beyoğlu, Duvar işgalini kaldırdı, uzun yılların ulaşım sorununu çözdü

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesi Demirciler Sitesi yakınlarında bulunan bir işletmeye ait duvar işgaline son verip bölgede aynı zamanda 1 kilometrelik yeni imar yolu açarak uzun yıllara dayanan ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu. Bağcılar Mahallesi'ni Şanlıurfa yoluna bağlayan yolun hizmete girmesi, çevrede yaşayan esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaleme aldığı kitaptan 2 bin 23 adet alıp vatandaşlara dağıttı

Elazığ Ekonomi Platformu Başkanı Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabından 2 bin 23 adet alarak vatandaşlara dağıttı.

Dikiş nakış yaparak evine ve 3 çocuğuna bakıyor

Malatya'da eşinden ayrıldıktan sonra 3 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapmaya başlayan Melahat Aydemir, sonradan öğrenmiş olduğu dikiş nakış işiyle ailesinin geçimini sağlıyor.

4 ayda ikinci kez üçüz bebek sevinci

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Devlet Hastanesinde 4 ayda ikinci kez üçüz bebek dünyaya geldi.

İnşaatında çalıştığı kütüphanede şimdi tıp fakültesi öğrencisi olarak çalışıyor

Elazığ'da 2016 yılında yapımına başlanan Fırat Üniversitesi kütüphanesi inşaatında işçi olarak çalışan Hasan Coşkun, boş zamanlarında ders çalışarak hayalini kurduğu tıp fakültesini kazandı. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimine devam eden Coşkun, 5 yıl önce inşaatında çalıştığı kütüphanede şimdi öğrenci olarak doktor olmak için çalışıyor.

Diyarbakır Valisi Karaloğlu: 'İşsizliğin en önemli faktörlerinden bir tanesi mesleksizlik '

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, işsizliğin en önemli faktörlerden birinin mesleksizlik olduğunu belirterek Meslek yoksa aş yok, aş yoksa bereket yok. Onun için Ahilik Teşkilatı çok önemli. Dünde önemliydi, bugün de önemli, yarın da önemini korumaya devam edecek dedi.

Başkan Şerifoğulları esnafla bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye İş Merkezi ve Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti.

Başkan Gürkan, muhtarlara teşekkür plaketi programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinin organizesinde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Adıyaman Belediyesinden başarılı öğrencilere destek

Adıyaman Belediyesi, bu yıl üniversite sınavında ilk 20 bine giren Adıyaman merkez ilçe ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden öğrencilere bin TL kayıt desteğinde bulunacak.

Gölbaşı Kaymakamı Ayrancı göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Adıyaman'ın Gölbaşı Kaymakamlığı görevine atanan İhsan Ayrancı görevine başladı.

Vali Mahmut Çuhadar'a Ahilik Haftası ziyareti

Yüzyıllardır Anadolu'da sürdürülen bir gelenek olan Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında yılın ahisi seçilen Mustafa Korkmaz, yılın kalfası Mehmet Serhat Çelik ve yılın çırağı seçilen Tolga Kurt, Vali Mahmut Çuhadar'ı makamında ziyaret etti.