Genel

genel

Genel Haberleri

Depremin merkezi Sivrice'de, 247 aile için konteyner kent tamamlandı

Elazığ'da depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde oluşturulan 247 konteyner den oluşan geçici barınma merkezin tamamlandı.

Elazığ 'Şehitler Tepesi Boş Değil' yazılarıyla donatıldı

Suriye'nin İdlib bölgesinde yürütülen harekata destek veren Elazığlılar ev ve iş yerlerini bayraklarla süslerken, belediye de bilboardları Şehitler Tepesi Boş Değildir,Ya Rabbi Şanlı Ordumuzu Muzaffer Kıl yazılarıyla donattı.

Elazığ'da deprem sonrası istişare toplantısı

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gazetecilerle istişare toplantısı düzenlendi.

Harput'a Cam Seyir Terası projesi için start verildi

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde yapılması planlanan Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Projesi için çalışmalara hafriyat alımıyla başlandığı bildirildi.

Deprem travmasına uzman desteği

Elazığ'da depremin yaraları sarılması kapsamında gönüllü olarak bir araya gelen psikiyatrist, psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve psikolojik danışmanlardan oluşan Travma İyileştirme Grubu, depremzedelere terapi hizmeti veriyor.

Milletvekili Erol, İdlib gazisi Yüce'yi ziyaret etti

İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Feti Ahmet Yüce'yi, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyaret etti.

Elazığ'da 100 araçlık konvoyla Mehmetçiğe destek

Suriye'de 'Bahar Kalkanı Harekatı'ndaki Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Elazığ'da araçlarına bayrak asan vatandaşlar, konvoy oluşturup şehir turu attı.

Elazığlı şehit Coşkun son yolculuğuna uğurlanıyor

İdlib'de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun, düzenlenen törenle memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Deprem bölgesi Elazığ'da 3 bin kişilik konteyner kentler hazır, 529 aile yerleşti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından yapımları tamamlanan ve konteyner evlerden oluşan geçici barınma merkezlerinde yaklaşık 3 bin kişilik yer hazırlandı, şuana kadar ise 529 aile yerleşti. Vali Çetin Oktay Kaldırım, talep geldikçe aileleri yerleştirdiklerini belirterek, 3 bin kişilik yeri hızlı bir şekilde 5 bine tamamlama imkanları olduğunu söyledi.

Semiha Yıldırım, Elazığ'da depremzedeleri ziyaret etti

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve konteyner kentte yaşamaya başlayan aileleri ziyaret etti.

Elazığ'da toplu taşıma araçları ilaçlandı

Elazığ'da toplu taşıma araçları salgın hastalık riskine karşı ilaçlandı.

Elazığ'a şehit ateşi düştü

İdlib'de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan uzman onbaşı Ragip Soylu Coşkun, şehit düştü. Şehidin Elazığ'daki ailesine acı haber verildi.

İstanbul’da ilginç kaza

İstanbul Avcılar'da meydana gelen kazada sürücüsünün kontrol hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüj üzerinde bulunan demir bariyer üzerine çıkarak durabildi. Kazada yaralana olmazken aracın duruşu ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

Elazığ'da öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Elazığ'da öğrenciler Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Mehmetçik için odalarının ışıklarıyla 'TSK' yazısı oluşturarak, destek verdi.

İşitme engelliler 'Türk İşaret Dili Kitabı' için kamera karşısına geçti

Elazığ'da işitme engelliler hem yazılı hem dijital ortamda bulunacak olan Türk İşaret Dili Kitabı için kamera karşısına geçerek çalışmalara başladı.

Elazığ'da depremin ardından ağır hasar alan bin 159 yapı yıkıldı

Elazığ depreminin ardından başlatılan çalışmalar kapsamında acil yıkım kararı verilen yapılardan aralarında 9 okul, 4 caminin de bulunduğu bin 159 yapının yıkım işlemi tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, İdlib Gazisi Yüce'yi ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İdlib'teki hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Feti Ahmet Yüce'yi ziyaret etti.

Elazığ'dan 'Bahar Kalkanı Harekatı'na bayraklı mehteranlı destek

Elazığ'dan Suriye'de başlatılan 'Bahar Kalkanı Harekatına vatandaşlara bayrak dağıtılıp, mehteranla destek verildi.

Elazığ'dan ' Bahar Kalkanı Harekatı'na destek

Elazığ'da oda ve sivil toplum kuruluşları Suriye'de gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.