Başkan Evren Üç Aylar Tüm İslam Âlemi'ne Hayırlar Getirmesini Temenni Ediyorum

Başkan Evren Üç Aylar Tüm İslam Âlemi'ne Hayırlar Getirmesini Temenni Ediyorum

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, Bölge Birliği Başkan Vekili, Ankara Türkiye Esnaf ve San. Kredi Kef. Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren yayınladığı mesajında;

 " Allah’ın rahmet, mağfiret ve bereketinin yoğun olduğu, kalplerimizin ve gönüllerimizin mevsimi olan mübarek üç aylara girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç ayların başlangıcı olan Recep,Şaban Ramazan aylarına kavuşmanın huzurunu mutluluğunu yaşanmasında Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz.

            Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, dargınlık ve kırgınlıkların ortada kaldırılmalıdır. 

          Bu vesileyle Mübarek Üç Ayların insanlığın kurtuluşuna Esnaf Camiamızın işlerinin düzelmesine sebep olmasını Yüce Mevlâ’dan diliyor, tüm İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Haber: Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN