Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aybet, Nick Kass ile görüştü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Türkiye Direktörü Nick Kass ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Irak Başbakanı Abdülmehdi, Türkiye Bağdat Büyükelçisi Yıldız’ı kabul etti

Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız'ı kabul etti. Görüşmede başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a yapacağı ziyaret olmak üzere pek çok konunun ele alındığı açıklandı.

Külliye'deki toplantıya ilişkin belediye başkanlarından açıklama

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sonrası belediye başkanları, toplantının olumlu bir havada geçtiğini, büyükşehir belediye başkanları ile ilçe belediye başkanlarının da içinde olduğu bir komisyon kurulması kararı alındığı bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Belediye başkanlarının görevi devrisabık peşinde koşmak değil, şehirlerine en güzel, en kalıcı, en verimli hizmetleri getirmek için çalışmaktır. Medyada her gün çeşitli şehirlerimizdeki belediyelerle ilgili sendika değiştirme baskısından işten atmalara, tehditlere kadar pek çok vicdan yaralayıcı habere rastlıyoruz' dedi.

MYP lideri Yılmaz:

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz Dünya ticaretinde dönen 90 trilyon dolardan payımızı almıyoruz dedi.

Başkan Dağtekin'den Adıyaman 1954 Spor'a moral

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, BAL Liginde mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor'un antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

MHP'den Hekimhan'a çıkarma

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Hekimhan ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güvenli bölge açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Amerika'dan beklentimiz, müttefikliğimize yakışır şekilde terörle mücadelemizde ve sığınmacıların huzurla evlerine dönebilecekleri güvenli bölge oluşturabilme çabalarımızda yanımızda olmalarıdır ama şu anda 50 bine varan tırla buradaki bu terörist gruplara araç, gereç, mühimmat bu tür şeylerin gönderilmesi bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir. Bu araç, gereç, mühimmat Türkiye'ye karşı kullanılıyor. Bunu kabullenmemiz de herhalde bir stratejik ortak olarak mümkün değildir' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'ABD'den beklentimiz müttefikliğimize yakışır bir biçimde, güvenli bölge çabasında yanımızda olmasıdır' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'den beklentimiz müttefikliğimize yakışır bir biçimde, güvenli bölge çabasında yanımızda olmasıdır dedi.

Karşıyaka ile Arapgir kardeş oluyor

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi ile Malatya'nın Arapgir Belediyesi kardeş belediye oluyor.

Kılıçdaroğlu: ''Bu ülkede CHP var, CHP'li belediyeler ve başkanları var'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kendi yakın tarihinden habersiz olan öyle siyasetçiler var ki bazen şaşırırsınız ama bu ülkede CHP var, CHP'li belediyeler ve başkanları var' dedi.

CHP Sözcüsü Öztrak: 'CHP, Cumhuriyeti er geç tam demokrasi ile taçlandıracaktır'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'CHP, Cumhuriyeti er geç tam demokrasi ile taçlandıracaktır' dedi.

CHP, 96. Kuruluş yıldönümünü kutluyor

CHP'nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Adıyaman İl Teşkilatı tarafından Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı.

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, CHP'nin 96'ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başkan Ağolday Mazbatasını Aldı

Milli Beka Hareketi Şanlıurfa İl Başkanı Bahri Ağolday Genel Başkan Murat Şahin’den Mazbatasını Aldı.

Devlet Bahçeli kahve içmeden Eskişehir’den ayrılmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, uğradığı restoranda çok sevdiğini belirttiği kahveyi içmeden Eskişehir'den ayrılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Önder İmam Hatipliler Buluşması'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hatırlayın Cumartesi annelerini. Cumartesi anneleri için her cumartesi günü Galatasaray'a gidenler yok muydu. Cumartesi anneleri için oraya giden sanatçıları, çizeri, şimdi Diyarbakır'da belediye önünde evlatları dağa kaçırılmış annelerin yanına ne için gitmiyorlar? Çünkü bunlar ikiyüzlü. Bunlar dürüst değil dedi.

Milletvekili Ağar, 'Diyarbakır'daki anneleri biz de Elazığ'dan destekliyoruz'

Diyarbakır'daki annelerin ortaya koyduğu tepkiyi Elazığ'dan desteklediklerini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Biz bütün sanatçıların, Türkiye'deki STK'ların da bu isyana kulak vermelerini ve oradaki annelerin yanlarında olmalarını istiyoruz' dedi.

Japonya'dan İstanbul'a uçuş trafiği artıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Japonya'dan yeni İstanbul Havalimanı'na uçuş trafiğini artıracaklarını belirterek, 'Japonya ile İstanbul arası haftada 7 olan uçuş sayısı muhtemelen 2020 ortalarına kadar 54'e çıkmış olacak' dedi.