Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti'li Yavuz: 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, CHP'den kurtarmanın zamanı geldi de geçiyor'

Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü CHP'den kurtarmanın zamanı geldi de geçiyor şeklinde konuştu.

Böcek, Cumhurbaşkanından 200 milyonluk borçlanma yetkisinin onayını aldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın turizmde 16 milyon hedefinin olduğunu ama 2 milyon 426 bin nüfusa göre ödenek aldığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aktardığını belirterek, Bu konuyla geçmiş dönemle ilgili bir hesabımızın olmadığına ama bizim borçlanmayla ilgili sıkıntılarımızın olduğunu söyledim. Meclisten salt çoğunlukla geçirmiş olduğumuz 200 milyon borçlanmamızın onay verilmesi talimatını verdi.dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulacak komisyona Başkan Ergün’ü de seçti

Ankara Beştepe'de düzenlenen toplantıda büyükşehir belediye başkanlarıyla bir araya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurulması için talimatını verdiği yerel yönetim mevzuatına ilişkin komisyona Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü de seçti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Susamam'a tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2015 yılında MHP'nin hedef alındığını ve kongre sürecine gidildiğini belirterek, Gizlenmiş hedefleri: Cumhur İttifakı'ydı' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Bülent Arınç açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye'yi sıkıntıya koyacak davranışlarda artık Bülent Arınç bir kenara oturmalı ya Bursa'ya ya Manisa'ya yerleşmeli.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aybet, Nick Kass ile görüştü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Türkiye Direktörü Nick Kass ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Irak Başbakanı Abdülmehdi, Türkiye Bağdat Büyükelçisi Yıldız’ı kabul etti

Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız'ı kabul etti. Görüşmede başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a yapacağı ziyaret olmak üzere pek çok konunun ele alındığı açıklandı.

Külliye'deki toplantıya ilişkin belediye başkanlarından açıklama

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sonrası belediye başkanları, toplantının olumlu bir havada geçtiğini, büyükşehir belediye başkanları ile ilçe belediye başkanlarının da içinde olduğu bir komisyon kurulması kararı alındığı bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Belediye başkanlarının görevi devrisabık peşinde koşmak değil, şehirlerine en güzel, en kalıcı, en verimli hizmetleri getirmek için çalışmaktır. Medyada her gün çeşitli şehirlerimizdeki belediyelerle ilgili sendika değiştirme baskısından işten atmalara, tehditlere kadar pek çok vicdan yaralayıcı habere rastlıyoruz' dedi.

MYP lideri Yılmaz:

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz Dünya ticaretinde dönen 90 trilyon dolardan payımızı almıyoruz dedi.

Başkan Dağtekin'den Adıyaman 1954 Spor'a moral

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, BAL Liginde mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor'un antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

MHP'den Hekimhan'a çıkarma

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Hekimhan ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güvenli bölge açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Amerika'dan beklentimiz, müttefikliğimize yakışır şekilde terörle mücadelemizde ve sığınmacıların huzurla evlerine dönebilecekleri güvenli bölge oluşturabilme çabalarımızda yanımızda olmalarıdır ama şu anda 50 bine varan tırla buradaki bu terörist gruplara araç, gereç, mühimmat bu tür şeylerin gönderilmesi bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir. Bu araç, gereç, mühimmat Türkiye'ye karşı kullanılıyor. Bunu kabullenmemiz de herhalde bir stratejik ortak olarak mümkün değildir' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'ABD'den beklentimiz müttefikliğimize yakışır bir biçimde, güvenli bölge çabasında yanımızda olmasıdır' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'den beklentimiz müttefikliğimize yakışır bir biçimde, güvenli bölge çabasında yanımızda olmasıdır dedi.

Karşıyaka ile Arapgir kardeş oluyor

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi ile Malatya'nın Arapgir Belediyesi kardeş belediye oluyor.

Kılıçdaroğlu: ''Bu ülkede CHP var, CHP'li belediyeler ve başkanları var'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kendi yakın tarihinden habersiz olan öyle siyasetçiler var ki bazen şaşırırsınız ama bu ülkede CHP var, CHP'li belediyeler ve başkanları var' dedi.

CHP Sözcüsü Öztrak: 'CHP, Cumhuriyeti er geç tam demokrasi ile taçlandıracaktır'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'CHP, Cumhuriyeti er geç tam demokrasi ile taçlandıracaktır' dedi.

CHP, 96. Kuruluş yıldönümünü kutluyor

CHP'nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Adıyaman İl Teşkilatı tarafından Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı.