Malatya

Malatya Haberleri

Mülki İdare Amirleri veda yemeğinde buluştu

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Malatya'dan atanan Mülki İdare Amirleri veda yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Zengince için veda yemeği

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kars Digor Kaymakamlığına atanan Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince için veda yemeği verildi.

Eskimalatya Aşkı Grubu üyelerinden Güder’e ziyaret

Sosyal medya'da yaptıkları etkinler ile adlarından sıkça söz ettiren Eskimalatya Aşkı Grubu Başkanı Nedim Ulubaba ve yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, Eskimalatya'nın menfaatlerine yapılacak tüm çalışmalarda kendisinin yanında olacaklarını söyledi.

Darende’de Güreş Festivali başladı

66. Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kortej yürüyüşü ile başladı.

Darende Lisesi 77-78 mezunları hasret giderdi

Darende Lisesi 1977-78 mezunları her yıl olduğu gibi yine bir araya gelerek hasret giderdi.

MOTAŞ’tan zam açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nden (MOTAŞ) şehir içi otobüs ücretlerine zam yapılmasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yeşilyurt belediyesi 10 adet aracı ihaleyle satacak

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 10 adet aracı tasarruf tedbirleri kapsamında 27 Ağustos 2019 Salı günü yapılacak ihalede satışa çıkartacaklarını açıkladı.

Başkan Çınar, Yeşil Konak ve Gençlik Merkezlerindeki hizmetleri yakından takip ediyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilkonak ve Gençlik Merkezlerinin eğitim, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetleriyle 7'den 70'e tüm vatandaşların eğitim hayatlarına katkılar sağladığını söyledi.

MHP Teşkilatından Başkan Gürkan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu beraberinde İl Başkanı Bülent Avşar ve parti yönetimiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bayram ziyaretlerinde bulundular.

Malatya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi

Termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Malatya'da sıcaklıklar bunaltıyor.

Darende’de ‘Pilav Şenliği’

Malatya'nın Darende ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Pilav Şenliği bu yılda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediyesi, araç ve yaya trafiğindeki kalite standartını yükseltiyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ticaretin ve ekonomik hayatın daha hareketli olması adına ilçedeki ulaşım ağını daha akıcı hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Balaban’da ‘Buluşma Günü’ etkinliğine yoğun ilgi

Darende'nin Balaban Mahallesinde kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen buluşma günü etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP’de istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan il başkanı Bülent Avşar, Bugün seçim varmış gibi çalışmalara tüm hızımızla devam ediyoruz dedi.

Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi personeli ile bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası zemin katında düzenlenen bayramlaşma törenine, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Büyük’ten Başkan Gürkan’a ziyaret

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Yalçın Büyük, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Burada konuşan Gürkan, Adli Tıp Kurumunun Malatya'daki binası maalesef ihtiyaçlara yeteri kadar cevap verememektedir dedi.

Milli Beka Hareketi’nde görev değişikliği

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Teşkilatında görev değişikliği gerçekleştirildi.

Malatya’da MOTAŞ biletleri zamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ A.Ş. tarafından şehir için otobüs ücretlerine bugün itibariyle zam yapıldı.

Turgut Özal Tabiat Parkını bayramda 72 bin kişi ziyaret etti

Turgut Özal Tabiat Parkına Kurban Bayramında 72 bin ziyaretçi girişi oldu.

Toplam 6547 haber.