Doğanşehir Belediyesi Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Devam Ediyor

Doğanşehir ilçesinde kilitli parke taşı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 'Göreve başladığımız günden bu yana bir fazla hizmet etme, bir fazla soruna çözüm üretme noktasında Doğanşehir'imize layıkıyla hizmet etmeye devam ediyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Doğanşehir ilçesinde kilitli parke taşı  çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Göreve başladığımız günden bu yana bir fazla hizmet etme, bir fazla soruna çözüm üretme noktasında Doğanşehir’imize layıkıyla hizmet etmeye devam ediyoruz. Yol bakım ve onarım, asfalt, kilitli parke taşı hizmetlerimiz program dahilinde devam ediyor.”
Doğanşehir İlçesi Esentepe Mahallesinde Doğanşehir Belediyesi tarafından devam eden Kilitli Parke Taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Esentepe Mahalle sakinlerimiz toplanarak yanıma geldiler, Konteynır kent kurulunca aşırı yoğun trafik den dolayı arka tarafta kalan yolu kilitli taş yaparak sorunu çözdük. Bu şekilde mahalle sakinlerimizi tozdan kurtardık. Kendilerine bu samimiyetlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Doğanşehir Belediye Başkanı olarak Rahmetli Vahap Küçük’ten sonra 2 Temmuzda 2020 yılında göreve geldim. Yaklaşık 3,5 yıldır görevdeyim ve bu 3,5 yıllık görev sürem içerisinde tüm mahallelerimizde hemen hemen birkaç mahallemiz hariç kilit taş çalışması yaptık. Bu yaptığımız kilitli taş çalışmaları 215 bin metre kare yaklaşık 42 bin metre bordür çalışması olmak üzere mahallelerimizi daha temiz daha düzenli daha konforlu bir yaşam sağlamaları için daha çok çalışmaya devam ettik. Bu kilitli taş çalışmalarımızın yanı sıra yoğun bir şekilde ilçe merkezinde tamir bakım ve onarımlarıda yapılıyor. Küçüklü mahallemizde bazı sokaklarımız yapıldı, aynı zamanda beğre mahallemizde yapılacak diğer oba köylerimizde ve mahallelerimizde bazı talepler var İnşallah onları da yapacağız.” Dedi. 
Mahalle sakinleri ise mahallerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Doğanşehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN