Hırs Zehri

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 06 Mart 2019 22:59

İnsan hayatı bütünlük içinde kabul ettiğinde hırs aşılır ve o zaman yaşam ile ölüm bir olarak algılanır. Bu, bir aydınlanma ve hırstan arınmadır. Kişi ölümlü beden içinde ölümsüz ruhi varlık olduğunu idrak eder.

Diğer hırslar da kaybolmaya başlar. YAŞAM sonsuz, beden ise sonludur. O zaman bu gerçek algılanınca beden hırsı da yok olur. O zaman kişi bedene yapışmaz ve onu tekamül aracına dönüştürür.

Bedeni tekamül aracına dönüştürmek için en etkili yöntem Değişim Sanatı programlarıdır. İçsel simya yöntembilimi sayesinde kişi öz doğasını hisseder, kendine yolculuk başlar. Böylece içteki tüm negatif pozitife dönüşür.

Varoluşsal anlayış ve değişim sayesinde insan hırslarından arınır. Böylece ebedi yaşama adım atar. Böylece hırs azme dönüşecek, huzur ortaya çıkacaktır. Tekamül eden insan tüm hırslardan arınır.

Tüm hırslardan özgürleşmiş insan varoluşsal güzelliğin sessizliğine dalar ve mutlak saadete kavuşur.

Hırs, tükenmez bir acı kaynağıdır. Bu acı kaynağını bastırınca daha çok acı çekersiniz. O yüzden hırs aşılmalıdır. Böylece insan kendini aşar ve özgürlüğe kavuşur.

Hırs gerçek değildir,hayalidir. Bunu anladığınızda hırs ortadan kaybolur. Hırsı ortadan kaldırmak için de hırsın doğası anlaşılmalıdır.

SON 5 YAZISI

Başarılı Ve Kendin Ol

26 Nisan 2024 20:25

OKU

Teslimiyet Farkındalığı

23 Nisan 2024 18:25

OKU

SADAKAT YOLU

16 Nisan 2024 00:30

OKU

Gerçek Aşkı Yaşa Ve Yaşat

03 Nisan 2024 01:05

OKU

Acılardan Özgürleş

22 Mart 2024 20:46

OKU