MBH Malatya Kadın Kolları Esnaf Ziyareti Devam Ediyor

Milli Beka Hareketi Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Nevin Canpolat ve Yönetimi nezaket ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Milli Beka Hareketi Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Nevin Canpolat ve Yönetimi nezaket ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Kadın Kollarının sahada aktif olarak çalıştıklarını söyleyen Başkan Canpolat, Türk kadınının her alanda aktif olması gerektiğinin altını çizerken kadın elinin değdiği her yerin mutlaka güzel sonuçlar ortaya çıkardığını belirtti.
Başkan Canpolat, Milli Beka Hareketi Kadın Kolları olarak aile bireylerinin bir birlerine kenetlenmesi konusunda kadınların büyük rol oynadıklarını ifade ederek “ Bizler her şeyden önce anneyiz, nasıl ki çocuklarımızın iyi eğitim alarak yetişmesini istiyorsak bütün annelerin de aynı düşüncede olduğunu biliyoruz. Bugünün çocukları yarının geleceğini oluşturuyor, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizi alarak ilk önce aile bireyi olduğunun bilincini kazandırıp daha sonra bulunduğu ortama uyum sağlamasının önemini anlatıyoruz ve her şeyden öte devlete aidiyet bilincinin kazandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımız çağın teknolojisi karşısında her geçen gün yitirdiğimiz değerlerimizin eriyip gitmesine seyirci kalmamalı ve bunlara sahip çıkarak yetişmelidir “ dedi.
Tiamo Eis Caffe ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve devletin yanında olan Milli Beka Hareketi'nin ülkenin yüz akı olduğunu ifade edip Başkan Canpolat'a ve yönetimine teşekkür etti.
Derme İlköğretim Okulu anasınıfı öğretmeni Çiğdem Akkaya öğretmenimizin veliler ve öğrenciler için hazırlamış olduğu aylık bir proje var Kitap Oku geleceğini doku adlı proje her ay toplantı yapılmaktadır. Velileri ve öğrencileri bilgilendirmek ve geliştirmek adına aktif bir öğretmenimizdir.
Ayrıca Kadın kolları Yönetimi Derme İlkokulu Müdürü Orhan Özalp'ı Ziyaret Etti.
Sağlık sektöründe Malatya'da ki Doktorlarımız insani değerler göz önünde bulundurarak hastalara hekim şefkatiyle yaklaştıklarını söyleyen Başkan Canpolat Uzman Diyetisyen Özalp Kaya'nın başarılı bir Doktor Milli Beka Hareketi Olarak sorunlarının yanında olduklarını sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırıları karşılarında olduklarını ve onların yanında olduklarını söyledi.
Uzman Diyetisyen Özalp Kaya, Milli Beka Hareketi gibi sivil toplum kuruluşlarının halkın tamamının sorunlarıyla yakından ilgilenmeleri memnuniyet verici nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Canpolat'a ve yönetimine teşekkür etti.
Başkanı Canpolat ve yönetimi Yeşiltepe Mahin Eczanesi Sahibi Eczacı Mahin Karaca'yı makamında ziyaret etti.
Mahin Eczanesi Sahibi Mahin Karaca Milli Beka Hareketi'nin her türlü destekle yanında olduklarını ve ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını Malatya İl Kadın Kollarının Çalışmalarında başarılarının devamını dile getirdi.

Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Canpolat'ta Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanı Hatice Hamarat Özkan ve Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Koçak Eşlik Etti

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR