MAGİNDER Başkanını Seçti

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) birinci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Birinci olağan genel kurulda başkanlığa Salih Karademir seçildi.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) birinci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Birinci olağan genel kurulda başkanlığa Salih Karademir seçildi.

Divan kurulu başkanlığını Turgut Topaloğlu'nun yaptığı genel kurulda divan üyeliklerine Havvanur Ergün, Ahmet Oymak, Alperen Deniz ve Kasım Büber yaptı.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği genel kurulunu yaptı. Başkanlığa Salih Karademir seçildi. Üyeler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşması gerçekleştiren Malatya Girişimci İş İnsanları Dernek Başkanı Salih Karademir Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİDER) ailesi olarak 1nci olan genel kurulumuz gerçekleştiriyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkan olarak seçildim hepinize teşekkür ediyorum, Devletimize, Milletimize ve Malatya'mıza hayırlı olsun, Malatya' sevdalısı iş insanları girişimcilerden oluşan Bir Dernektir. İlk Amacımız Malatya'mızın değerlerine sahip çıkmak Ortak akılla çözmek Malatya'mız birleştirmek ve bütünleştirmek Mangider ailesi her sektörden oluşan bir dernektir, Amacımız kimseyle kavga etmek değil birleştirmektir şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Asil
Salih Karademir
Mehmet Semih Ilıcak
Fatih Canbay
Bülent Güngör
Zerin Palancı
Bülent Ünal
Ali Oktay Avşar
Ahmet Güldaş
Ahmet Turgay Vanlıoğlu
Alpgiray Gültekin
Arif Aksoğan
Aydın Doğan
Emre Payza
Erel Karagöz
Ergün Kılıç
Hülya Eroğlu
Kadircan Esen
Ömer Selen
Turgay Taştan
Veysel Gür
Yusuf Can Yeter

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Ahmet İlhan
Ali Çapar
Cumali Kaynar
Doğan Çelebi
Ender Gül
Erhan Tay
Fatih Taşpınar
Gözde Zengin
Hacı Mehmet Eren
Mehmet Furkan Karataş
Miraç Göçmez
Mustafa Mutlu
Muzafer Güçlü
Murat Aslancan
Ömer Kaya
Ramazan Şahin
Salman Köse
Semih Atay
Serahan Palacıoğlu
Sertaş Özhüvrey
Yasin Bozdemir

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR