Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Adayı Çakmak Esnaflarla Buluştu

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan adayı Ömer Çakmak ilçede bulunan sanayi esnaflarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

    31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan adayı Ömer Çakmak ilçede bulunan sanayi esnaflarıyla bir araya geldi.

        İlçedeki Sanayi esnaflarıyla buluşan ve sorun sıkıntıları dinleyen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Ömer çakmak” İlçemizin esnaflarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve beklentilerini istişare ettik. 6 Şubat depremlerinde Doğanşehir ilçemiz büyük yıkım yaşadı. 

 Doğanşehir’de taş üstünde taş kalmadı. 13 ay geçmesine rağmen İktidar’ın birkaç konut dışında ilçeye yaptığı bir şey yok. Vatandaşlarımız gibi Esnaflarımızda büyük mağduriyet yaşıyor. Göreve geldiğimiz takdirde ilk önce Barınma sorunu ve Esnaflara kalıcı işyeri sorununu çözmek olacak.

       Yerinde dönüşüm ile Doğanşehir ilçemizi yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Ticaret dönmeli ki insanlar evine ekmek götürebilsin. Geleceğe ilçemizi hazırlamalıyız. Bunun da çözümü Yeniden Refah kadrolarının göreve gelmesiyle olacaktır. 

       Adil ve şeffaf belediyecilik ilkesiyle Refahlı şehirler oluşturma gayretindeyiz. Doğanşehirli hemşerilerimizle yapacağımız istişarelerle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Az laf çok iş yaparak Doğanşehir ilçemizi dokusuna uygun geçmişinden gelen kültürüyle yeniden inşa edeceğiz.”  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN