Ülkü Ocakları'ndan Miraç Kandili Programı: Kur'an Tilaveti ve Aşure İkramı
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Miraç Kandili dolayısıyla İl Başkanlığı binasında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve aşure ikramı düzenleyecek. Program, tüm vatandaşların katılımına açık olacak.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Miraç Kandili vesilesiyle anlamlı bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, İl Başkanlığı binasında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek, ardından katılımcılara aşure ikramında bulunulacak.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Miraç Kandili, manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı önemli bir gecedir. Bizler de bu anlamlı gecede hem Kur’an-ı Kerim tilavetini dinlemek hem de aşure ikramı ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel programa davet ediyoruz” dedi.
Birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekiştirileceği programa tüm Malatyalı vatandaşlar davet edildi.
Program Bilgileri:
Tarih: 15 Ocak Perşembe
Saat: 16.00
Yer: Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı
Bakmadan Geçme