Sedat Alataş, 31 Mart Yerel Seçimleri Ülkemize ve Malatya'mıza Hayırlı Olsun

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Bir Mesaj Yayınladı. Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Sedat Alataş'ın Mesajı Şöyle.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

İş Adamı, Sedat Alataş, 31 Mart Pazar günü halk sandığa giderek demokratik hakkını kullanmış 5 yıl boyunca kendilerini yönetecek belediye başkanlarına yetki vermiştir dedi. Tüm partiler ve adaylar 31 Mart Pazar günü çıkan sonuçları kabullenerek halkın iradesine saygı göstermelidir.  Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için inşallah hayırlı olur dedi. Yaklaşık 2 aydan fazla Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak Yeşilyurt ve Yeşilyurt İlçemize bağlı olan mahallerimizi ziyaret ederek çalışmalar yaptık. Seçim çalışmalarımızda Malatya’mızın merkezi ve nerdeyse tüm esnaflarımızı ziyaretlerde bulunduk.

Seçim çalışmalarımızda gitmediğimiz kapı ve tutmadığımız el kalmamıştır. Bu süreç içerisinde Yeşilyurt ve Malatya için yapacak projelerimizi anlattık, Yeşilyurt’umuzun geleceği için çok çalıştık ve nerdeyse Yeşilyurt bölgesinde ziyaret etmediğimiz bir yer kalmamıştır.  31 Mart günü çıkan sonuçların Hakkımızda hayırlı bir sonuç olduğunu düşünüyorum dedi.

 Bizler Yeşilyurt ve Malatya’ya hizmet etmek için bu yola çıktık. Vatandaşlarımız başka bir adayımıza seçmiştir, bizde bu karara saygı duymak zorundayız. Benim doğma büyüme olduğum Malatya’mıza hizmet etmek için, Bu gün yarında olsa Malatya’dayız ve bizler Malatya’mızın yerli esnaflarındayız. Bizler Malatyalı hemşerilerimize hizmet etmek için hep Malatya’da kalacağız ve Malatya’mızı asla terk etmeyeceğiz.

Bizler Malatyalı olarak her zaman buradayız, Bizlere ihtiyaç duyulduğundan seve seve milletimizin ve şehrimizin emrindeyim, Her alanda yardımcı ve yardım etmeye hazırız. Seçim sürecinde, Şahsıma destek veren, oy veren benimle beraber yol yürüyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeni göreve gelen kardeşlerimize başarılar diliyorum ve inşallah başarılı olurlar ve Malatya’mızı eski günlerine getirirler.  İş Adamı Sedat Alataş, 31 Mart Yerel Seçimlerinin Ülkemize, Malatya’mıza Hayırlı Olmasını Diliyorum.

Sedat ALATAŞ
Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt 
Belediye Başkan Adayı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN