Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Güner Malatya'yı Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Öğrenci İşleri ve ARGE Daire Başkanı Hasan Öztürk ilimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Bakanlığımız Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve Daire Başkanı Hasan Öztürk, Malatya ziyareti kapsamında Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Malatya İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’dan Malatya genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, Malatya eğitimine katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. 
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Fırat İlkokulu, Vali Galip Demirel Ortaokulu, Erman Ilıcak Fen Lisesi, Girne Koleji ve Mercan Koleji öğretmen ve öğrencilerini okullarından ziyaret eden Bakanlığımız Genel Müdürü Fethullah Güner, öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilere gelecek planları hakkında sorular sordu. Öğretmenlerle bir araya gelen Bakanlığımız Genel Müdürü Fethullah Güner, “6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim, hepinize geçmiş olsun. Emekleriniz, gayretleriniz ve fedakârlıklarınız için bütün öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in de selamlarını iletiyorum.” dedi. Okul ziyaretlerinin ardından Erman Ilıcak Fen Lisesi’nde ilimizde faaliyet gösteren Özel Öğretim Kurumları İdarecileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN