Otobüsler Dezenfekte Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.
Konuyla ilgili MOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı bilgilendirmede; "Vatandaşlarımıza temiz ve güvenli yolculuk imkanı sağlama noktasında tüm araçlarımızı dezenfekte ediyoruz.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ olarak depremde ağır hasar alarak yıkıma uğrayan Malatya’mızın imkansızlıklarla mücadele eden fedakar vatandaşları taşırken büyük hassasiyet gösteriyoruz. Enkaz kaldırma çalışmalarından dolayı oluşan tozdan yolcularımızı arındırmak ve bulaşması muhtemel hastalıklara karşı araçlarımızı her hafta düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Alanında uzman personellerimiz tarafından gerçekleştirilen ilaçlamayı, yolcularımızın temas edebileceği araçların tüm aksamlarına işlemesi sağlanmaktadır. Maksimum hijyeni sağlamak adına haftanın bitmesini beklemeden periyodik aralıklarla garaja uğrayan araçlarımızı bekleterek, ilaçlama işlemini gerçekleştiriyoruz. Böylece dezenfekte işleminden geçirilen araçlarımızla vatandaşlarımıza daha hijyenik ve sağlıklı ortamda yolculuk etme imkanı sağlıyoruz.
Amacımız, Malatyalı hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuşmalarıdır" denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN