Onur Güneş DEVA Partisinden Milletvekili Aday adayı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Malatya Milletvekili Aday adaylığı için resmen müracaat etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Malatya Milletvekili Aday adaylığı için resmen müracaat etti.

        Milletvekili Aday adaylık başvurusunu DEVA Partisi Malatya İl Başkan vekili Sinan Akıncı’ya takdim eden Onur Güneş açıklamasında;     

“ 09 Mart 2020 tarihinde milyonların umudu olarak, özgür, müreffeh ve daha mutlu bir Türkiye olma hedefi ile kurulan DEVA Partimizin Malatya il çalışmalarını yürütmek üzere kurucu İl Başkanı olarak 09 Temmuz 2020 tarihinde göreve başladım. Bu süre zarfında kurucu heyetimiz ile birlikte başarılı bir çalışmanın sonunda il ve bütün ilçelerimizde teşkilatlanmamızı 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamladık.

        Parti programımızı ve Ekonomiden eğitime, sağlıktan yerel yönetimlere, dijital dönüşümden gençliğe toplam 22 ayrı alanda eylem planlarımızı hazırladık ve çözüm önerilerimizi halkımız ile paylaştık. Bu çalışmaları yaparken birlikte yol yürüdüğümüz ve yürümeye devam edeceğimiz bütün yol arkadaşlarıma gösterdikleri üstün gayret ve özverileri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

       Değerli arkadaşlar;

            İl teşkilat mensuplarımız ve ilçe başkanlarımız ile yaptığımız istişare sonucu bundan sonraki çalışmalarımı parlamento çatısı altında yürütmek üzere İl başkanlığı görevimden istifa ederek 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Partimizin Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumuzu yaptık. Sonucun Malatya’mız ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu yolculuğumuzda hem yol arkadaşlarımın hem de Malatya’lı hemşerilerimin desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor, bu inançla hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN