Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti. 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir Basın internet medya Yayıncılar genel Başkan Selim Apohan, BİMYAD Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Sürmanşet Haber İmtiyaz Sahibi Resul Özbey’i ziyaret ederek Özdemir: “Günü Değil, Geleceği Düşünüyoruz” Dedi

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir yaptığı açıklamada; 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hacı Abdi Mahallesi’ne muhtarlık için adaylığını koyan Mehmet Özdemir, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek istediğini belirterek mahalle sakinlerinin oylarını istedi. 
Yerel yönetimlerin kritik konumlarından biri olan muhtarlık için 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hacı Abdi Mahallesi’nden adaylığını koyan Mehmet Özdemir, mahallesi için “Günü Değil, Geleceği Düşünüyoruz” diyerek mahalle sakinlerinin oylarına talip oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkan Selim Apohan ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir başarılar diledi.

Mehmet Özdemir Kimdir?
18 Şubat 1986’da Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi’nde dünyaya gelen Mehmet Özdemir, İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü Yüksek Lisans mezunudur. İş hayatında esnaflık yapan ve özel firmaların çeşitli departmanlarında çalışan Özdemir, 2017 yılından bu yana Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev almaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN