Millet İttifakı'na Malatya'da tepki: 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Malatya'da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve İttifak liderlerine tepki gösteren bir vatandaş 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Malatya’da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve İttifak liderlerine tepki gösteren bir vatandaş “Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez” dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere beraberinde Millet İttifakı liderleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Malatya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çevreyolu üzerinde depremde yıkılan AK Parti İl Binası’nın bulunduğu alanda açıklama yaptı. Açıklama sonrası beraberindeki liderlerle makam aracına yönelen Kılıçdaroğlu’na bir grup vatandaş tepki gösterdi. Gruptan bir kişi “Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez” dedi.

Öte yandan Millet İttifakı heyeti başka bir programa katılmak için bölgeden ayrıldı.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN