MHP Malatya İl Başkanlığı'nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

MHP Malatya İl Başkanlığı'nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı'nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim çalışmaları hız kesmeden sürerken, büyük bir tempo ile sahada ve hemşehrilerinin yanında olan, Türkiye’nin en çalışkan Teşkilatlarının başında gelen MHP Malatya İl Teşkilatı da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Seçim atmosferine girilmemişken bile yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdüren, Malatyalı hemşehrilerimize kapılarını sonuna kadar açık tutan, vatandaşların sorunlarını çözmek için elinden gelen bütün gayreti sarf eden MHP Malatya İl Teşkilatı, bu gayretlerinin olumlu neticelerini de yeni üye kayıt standına vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgi ile almış oldu.

Yeni üyelik kayıt standının açılışında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatı olan, ülkemizin kritik süreçlerinde hayati roller üstlenen ve söz konusu vatanımız olduğunda ‘canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri’ anlayışıyla hareket eden kutlu çatımız MHP’nin yeni üyelik standının açılışında toplanmış bulunuyoruz. Burada yapılan sadece bir seçim çalışması değil, aynı zamanda ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı, dahili ve harici şer odaklarının pusuda beklediği bir dönemde, kıymetli vatandaşlarımızın büyük desteği ile saflarımızı daha da sıklaştırmak istememizdir. Tarihin her döneminde olduğu gibi, 2023 seçimlerinde de aziz milletimiz engin feraseti ve güçlü muhayyilesi ile doğru kararı vereceğinden şüphemiz yoktur. Bizim nazarımızda, millet ebed müddet, devlet ebed müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir ve bundan da dönüş yoktur. Bu anlayışla varlığımızı sürdürebilmek için, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her daim güçlü bir şekilde ayakta kalabilmesi hayati bir gerekliliktir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; ‘Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü istikbalin güçlü ve gelişmiş Türkiye’sini müjdeleyecektir.’ 
Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızı çatımız altında birleşmeye, kutlu Hareket’imizi güçlendirmeye, vatan surlarlarımızı daha da tahkim etmeye, Cumhur İttifakı’na verilecek her oy ile Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa etmeye davet ediyor, ‘Aziz Milletim Sıra Sende’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN