MHP'den  Eski Malatya Çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Cumhur İttifakı, hiçbir vatandaşımız açıkta kalmayacak şekilde depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalışıyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Cumhur İttifakı, hiçbir vatandaşımız açıkta kalmayacak şekilde depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalışıyor. Cumhur İttifakının 1  yılda yapıp teslim edeceği konutları ve alt yapıyı, zillet ittifakı 1 yılda masada tartışmasını bile sonuçlandıramaz. Olay bu kadar nettir” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş  seçim çalışmalarını sürdürerek, vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Fendoğlu ve beraberindeki MHP Heyeti, Eskimalatya’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Ağılbaşı, Yarımcahan ve Toygar Mahallelerini ziyaret ederek, buralarda da vatandaşlarla buluştular.

Eskimalatya’da esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Fendoğlu, “Derdimiz; hemşehrilerimizin duasını almak, Derdimiz; gönül tebessümleri ile hatırlanmak. Derdimiz; memleketimiz ve milletimiz” dedi.

Fendoğlu, “Malatya ve bölgemiz büyük bir deprem felaketi yaşadı. Yaraların sarılması için yapılması gereken adımlar atıldı, yerine getirilmesi gereken hizmetler başlatıldı. Sahada gördüğümüz ya da bize iletilen tüm eksikliklerin giderilmesi için girişimlerimizi yapıyoruz.  Cumhur İttifakı, hiçbir vatandaşımız açıkta kalmayacak şekilde depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalışıyor. Cumhur İttifakının 1  yılda yapıp teslim edeceği konutları ve alt yapıyı, zillet ittifakı 1 yılda masada tartışmasını bile sonuçlandıramaz. Olay bu kadar nettir. Şu anda Malatya’da 2 ayda 7 bin konutun inşaatı başlatıldı, 714 tanede yeni küçük sanayi sitesinde işyeri inşaatı yapımı başlatıldı. Türkiye bu kadar güçlü bir duruma gelmişse bu Cumhur İttifakının sayesindedir. Milletimiz Büyük Türkiye hedefinden vaz geçmeyecektir. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN