MEAH'a atanan Doç. Dr. Gönültaş göreve başladı
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Doç. Dr. Fatih Gönültaş, görevi devr alarak başladı.
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Doç. Dr. Fatih Gönültaş, görevi devr alarak başladı.
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 yıldır Başhekimlik görevini sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu, görev süresi sona erdi.
Sinanoğlu'nun yerine, bir süredir Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Fatih Gönültaş atandı.
Sinanoğlu düzenlenen devir teslim töreniyle görevini yeni Başhekim Doç. Dr. Gönültaş'a devrederek, başarılar diledi.
Başhekim Doç. Dr. Fatih Gönültaş, şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu'na teşekkür etti.