KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren'e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki'yi makamında misafir etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koopertifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki’yi makamında misafir etti.
 
       KOSGEB Finansman Daire Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve KOSGEB Malatya İl Müdürü Murat Seki yaptıkları ziyarette Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ile 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde işyeri hasar görmüş esnaflara Hükümet tarafından açıklanan “ acil Destek Kredisi “ ele alındı.

         Esnafların kredi konusundaki beklentilerini ve nasıl bir yol izlenmesi gerektiği istişare edilen ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Başkan Vekili Ali Evren” bugün birbirinden değerli yöneticilerimizden Finansman Daire Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve KOSGEB Malatya İl Müdürü Murat Seki bizlere ziyarette bulundular.

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum. Hükümetin açıklamış olduğu deprem acil destek  kredisi programında İşyeri hasar görmüş esnaflara sıfır faizli 250 bin TL 1 yıl ödemesiz 3 ayda bir ödemeli 36 ay vadeli deprem acil destek kredisi için 5-10 esnafın kümelenmesi ile KOSGEB il müdürlüğüne müracaat ederek bu krediden faydalanabileceklerdir.

          Şartları yerine getiren esnaflarımıza cansuyu olan bir kredi. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Veriln destekler ve krediler esnaflarımızın yeniden toparlanmasını sağlayacaktır. Büyük bir deprem hadisesini 11 il içinde Malatya’da yaşadı. 

          Büyük yıkımla karşı karşıya kalan Malatya’da esnaflarımızın büyük bölümünün işyerleri hasar gördü. Ticaretin yeniden dönebilmesi için elimizden gelen gayreti bizler ve Hükümet yetkilileri yapıyorlar. Birlikte omuz omuza vererek bu süreci de atlatacağız. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN